Nemrég lefeküdtem a barátnőmmel, ő szűz volt. Érthetetlen ami közben történ, aztmondta nagyon fájt neki, erősen vérzett közben, percenként kért, hogy hagyjam abba. Ez normális?
Nekem is megszakad a szívem, ha ilyet olvasok.
Egy nőnek élete első szeretkezése nagyon fontos, meghatározó élmény, ami egy életen át elkíséri, és olyan szempontból is nagy jelentősége van, hogy később hogyan fogja a saját nőiességét és szexualitását megélni.
Nekem annak idején csodálatos élmény volt, mert a párom nagyon gyengéd, figyelmes és türelmes volt velem.
Ha ez a kérdésed valóban nem egy provokatív kamu kérdés, akkor te nem szeretkeztél a barátnőddel, hanem gyakorlatilag szexuális erőszakot követtél el vele szemben.
# 22
Megkérdezhetem, hogy:
1) Te milyen nemű vagy?
2) Hány felnőtt nővel beszélgettél mostanáig arról, hogy a saját meglátása szerint mekkora jelentősége számára annak, hogy miként élte meg élete első szeretkezését?
3) Ha a "pocsék" szót jelen esetben túlzásnak érzed, te saját magad milyen jelzőkkel írnád le azt, hogy a kérdező barátnője milyennek élhette meg azt, hogy azt a férfit, akit valószínűleg szeret és akiben megbízott, annak ellenére, hogy neki nagyon fájt és erősen vérzett, hiába kérte arra, hogy hagyja abba?
4) Te hogy ítéled meg, amit a kérdező tett?
Köszönöm, ha őszintén válaszolsz a kérdéseimre.
Nem akarok #22-re reagálni különösen rossz napom van, valami nagyon csúnya volt a nyelvem hegyén...
Maradjunk annyiban, hogy nincsen igaza. Nagyon nincsen.
#23 Vegyük szépen sorra.
1, Nő vagyok, akárcsak Te.
2, Van egy sanda gyanúm, hogy ha leírom az őszinte választ, nem fogok olyan emberbe botlani, aki elhiszi (és nem ugrik a torkomnak, rágalmaz). Miért? Mert nem akarja. Ellenben, a kérdésedre válaszolva: nem egyel, nem kettővel, annál sokkalta többel. Elég nővel, hogy ne a nagyvilágba beszéljek.
3-4, A Kérdező véleményem szerint egy unatkozó provokátor. Ha véletlenül mégsem, egy szabadon garázdálkozó erőszaktevő, aki annak tetejébe, hogy képtelen belátni tettének súlyosságát, infantilis vagy/és alacsony EQ-val rendelkezik.
Nem azt mondtam, hogy amit művelt, elfogadható - hanem azt, hogy a szüzességet sokan - Veled együtt - túl nagy dobra verik, túlságosan komolyan veszik. Pedig ez nem mérföldkő, elvesztése nem egy világrengető dolog, nem kéne, hogy fétis tárgya legyen és nem kéne, hogy egyáltalán felmerüljön egyesekben, hogy ettől több vagy kevesebbet ér, mint aki már "elvesztette".
22, 25.
Buta vagy, mint a 'főd. Mellesleg IQ...
pedig elég fontos dolog, kedves 22,25, de nem pazarlom én se ilyenekre a szavaimat, meg nincs is kedvem olyannal vitatkozni akivel úgy érzem a falnak beszélek...
elég nagy dolog ez a nőknek, téged kivéve!
# 25
Először is köszönöm, hogy szakítottál rá időt, és válaszoltál.
"A Kérdező véleményem szerint egy unatkozó provokátor."
Könnyen lehet, hogy igazad van. Örülnék neki, ha Neked lenne igazad ebben. Megmondom őszintén, hogy bennem is felmerült ennek a gyanúja, leginkább azért mert nem tűnt teljesen életszerűnek az, hogy ha valaki képes ilyet tenni, akkor utána azért idejön egy ilyen fórumra megkérdezni, hogy mások szerint "normális-e", ami történt.
De az az igazság, hogy számomra hihetőbbé tette, hogy sajnos egy barátnőm is élt meg 20 évesen hasonló, bár ennyire azért nem durva tapasztalatot egyetemi évfolyamtársától, akiről joggal feltételezett volna nagyobb érzelmi intelligenciát. Ő utána évekig nem engedett férfit a közelébe.
"Nem azt mondtam, hogy amit művelt, elfogadható - hanem azt, hogy a szüzességet sokan - Veled együtt - túl nagy dobra verik, túlságosan komolyan veszik. Pedig ez nem mérföldkő, elvesztése nem egy világrengető dolog, nem kéne, hogy fétis tárgya legyen és nem kéne, hogy egyáltalán felmerüljön egyesekben, hogy ettől több vagy kevesebbet ér, mint aki már "elvesztette"."
Visszaolvasva azt egyetlen mondatomat, amire így reagáltál, utólag sem gondolom, hogy az általad leírtakat mondtam, vagy akár sugalmaztam volna.
Nincsen nálam a bölcsek köve, és nyilván nem tudok 100 %-ig objektív lenni, de szerintem én nem állítottam be a szűzességet sem "fétis tárgyának", sem az elveszését "világrengető dolognak", nem beszélve arról, hogy még csak a leghalványabb utalást sem látom az általam megfogalmazottakban arra nézve, hogy valaki ettől többet vagy kevesebbet érne, mint aki már "elvesztette".
(Egyébként elhiheted, hogy roppant távol is áll tőlem, hogy ilyesmit gondoljak. Saját magamat sem éreztem annak idején ettől se többnek, se kevesebbnek. És nem is úgy éreztem, hogy "elvett" tőlem a szerelmem valamit, hanem úgy, hogy adott, hogy adtunk egymásnak valami nagyon szépet.)
Másrészt szerintem azért nem mellékes körülmény, hogy nem általánosságban folyt a vita a szűzesség és az első szeretkezés jelentőségének megítéléséről, hanem egy konkrét (valós, vagy jobb esetben kitalált) esetről mondtunk véleményt.
"Nem azt mondtam, hogy amit művelt, elfogadható ..."
Megmondom őszintén, hogy ezek szerint félreértettem az álláspontodat is és a szándékodat is, mert abból, hogy ennek a konkrét - akár valós, akár kitalált - esetnek, illetve a sokunk által erről kifejezett elítélő véleménynek a kapcsán nevezted "siralmasnak" azt, ha valaki túl nagy jelentőséget tulajdonít a szűzesség elvesztésének, nekem egyértelműen az volt a benyomásom, hogy te nem tartod elfogadhatatlannak, ha egy férfi ilyet tesz, és szerinted még nem olyan mértékű trauma egy nőnek, ha ilyet él át, hogy a "pocsék" jelző illjen rá.
Mégegyszer köszönöm, hogy válaszoltál, és így tisztázódott, hogy nem az eset megítélésben van köztünk ekkora különbség, mert az azzal kapcsolatban utóbb megfogalmazott véleményeddel tökéletesen egyetértek.
#28 Nem állítottam, hogy Te mondtál ilyet - inkább kiegészítés gyanánt írtam le, és általánosítva. Az első (igen paraszt) meg szólalásom messze nem tükrözte azt, amit valójában írni akartam, mindemellett látva a felháborodást égető szükségét éreztem, hogy tisztázzam, nem vagyok olyan ostoba, mint amilyennek elsőnek tűnhettem. Nem így akartam. Elnézést.
Oh, és igen. Nem írtam félre, EQ-ra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!