Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nemrég lefeküdtem a barátnőmme...

Nemrég lefeküdtem a barátnőmmel, ő szűz volt. Érthetetlen ami közben történ, aztmondta nagyon fájt neki, erősen vérzett közben, percenként kért, hogy hagyjam abba. Ez normális?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 17:55
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Annyiban egyetértek a 22-essel, hogy nem minden nőnek meghatározó az első. Nekem sem volt az. Megtörtént, kész, ennyi volt. Sokat nem jelentett nekem a szüzességem.
2014. jún. 20. 12:00
 32/45 anonim válasza:
Hát..ha ennyire fájt neki, akkor valamit nagyon nem jól csináltál... első alkalommal sok lánynak fáj, de ennyire azért nem.... Elvileg élveznie kellett volna a dolgot.. :D
2014. jún. 20. 21:55
 33/45 anonim ***** válasza:
81%

Amit a szüzesség túlmisztifikálásáról ír a válaszoló, az igaz.

Én is azt hittem, juj, milyen nagy dolog lesz, hogy megtörtént, aztán semmi. Lefeküdtem Vele, már nem vagyok szűz, és? Semmi ünnepélyes, felemelő érzés, vagy büszkeség, stb., amire vártam, merthogy mekkora dolog történt.

SEMMI nagy dolog nem történt, csak elkezdtem a szexet.

Persze, mindenki más, és abban igazatok van, hogy ha durván bánnak vele, az valóban maradandó "élmény" lesz.

Kérdező: te nagyon csekély értelmű vagy, ha az én lányommal tetted volna, a kezedbe adom a fa.rkad.

2014. jún. 21. 06:41
 34/45 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen kiscsaj!

Amit ő csinált az normális!

De te nem vagy az, hogy percenként kérte és te nem hagytad abba!

Tudod ezt akár nyugodtan hívhatjuk nemi erőszaknak is!

2014. jún. 22. 14:06
 35/45 anonim válasza:
2%
Utolsó! Ez neked hol nemi erőszak..? Ha nem tetszett volna a csajnak, egyszerűen ELMENT VOLNA. ne beszéljetek badarságokat.. a srác berakta neki, és húzogatta, semmi mást nem csinált, ennyi a történet. Kérdező ne törődj ezzel a sok tinédzserrel, valószínűnek tartom azért ez a nagy sajnálkozás mert még sohasem létesítettek szexkapcsolatot, de okoskodni azt tudnak. Szerintem TELJESEN NORMÁLIS HOGY FÁJT NEKI.. egy kicsivel szűkebb volt az átlagnál, ennyi az egész. TI MEG NE OFFOLJATOK, NEM AZT KÉRTE HOGY SAJNÁLKOZZATOK AZON A KIS R***CON AKI SZÉTRAKTA NEKI A LÁBAIT!
2014. jún. 22. 15:43
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
a sok okos.. ,,megerőszakoltad," lol.. ti még sose szexeltetetek szűzzel..? alap szövege hogy ,,jaj nenenenene hagyd abba nenene" mennyire tudatlanok vagytok omg.
2014. jún. 22. 15:54
 37/45 Dionsyia ***** válasza:
97%
Utolsó, azért örülök hogy jó messze vagy, mert elkapnálak most nem sok maradna belőled... szerinted mi a francért nenene-znek a szűz lányok? Fogalmuk sincs mit csináljanak, mert ugye egyik oldalról elvárás, másik oldalról tiltás a szex, ha gáz van ők esnek teherbe és nem te, nem tudják hogy viselkedjenek közben, hogy a fiú is elégedett legyen (mert ált. szerelemből teszik jó esetben és ők foglalkoznak vele, mit érez a srác) ,azon kívül ha feldugnék egy kígyóuborkát a fenekedbe, szerintem te is nenene-znél. Az elsőnél igenis figyelembe kell venni a lány érzéseit, a lelkét, mert erre az aktusra egész életében emlékszik majd és ha így állsz hozzá vszínű arra fog emlékezni hogy letojtad ő mit akart vagy mennyire fájt neki, csak magaddal törődtél. És jogos.
2014. jún. 22. 16:09
 38/45 anonim ***** válasza:
96%

# 35

Gratulálok az érzelmi intelligenciádhoz, ami ennek a hozzászólásnak a megírásához szükséges volt!

Vitatkozhatunk azon, hogy nemi erőszaknak számít-e, ami történt, meg azon is, hogy mennyi esélye van egy tini lánynak vagy egy nőnek arra, hogy - a te megfogalmazásodban csak úgy "elmenjen, ha nem tetszik neki" amikor (minden valószínűség szerint) misszionárius pózban, kiszolgáltatva fekszik egy nála minden bizonnyal erősebb fizikumú és jóval nagyobb testsúlyú férfi teste alatt, akiben annyi belátás és empátia van, hogy a lány többszöri kérése ellenére, őt szabad akaratában korlátozva és neki fájdalmat okozva folytatja, amit csinál.

Véleményem szerint te is, meg a 36. hozzászóló is saját magatokról állítottatok kis szegénységi bizonyítványt, ha számotokra természetes és elfogadható, ha egy férfi ezt teszi.

Akkor is járhat az első alkalom kisebb vagy komolyabb fájdalommal és vérzéssel, ha a férfi gyengéd, türelmes és figyelmes a partnerével, és arra törekszik, hogy élete első szeretkezése a lehető legszebb élmény legyen neki mindezekkel együtt.

Ennek a lánynak feltehetően nem az volt az igazi trauma, hogy "nagyon fájt neki és erősen vérzett közben", hanem az, hogy szeretkezés helyett azt élte meg, hogy a "partnere" nem tartja tiszteletben a kérését, és olyanra kényszeríti erőfölényénél fogva, amit ő nem akar, és ami ellen tiltakozik. Az élte meg, hogy egy férfi tehet vele amit akar, pusztán azért, mert erősebb.

Ha ez nem egy kamu kérdés, hanem valós eset, akkor ez a rossz tapasztalat sajnos elég sokáig el fogja kísérni, és hatással lesz arra, hogy hogyan viszonyul a férfiakhoz és a szexualitáshoz.

Még egy kérdésem lenne hozzád, ha lehet:

A hozzászólásod végén miért nevezted ezt a lányt úgy, ahogy?

2014. jún. 22. 16:21
 39/45 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Gyerek, te OTT VOLTÁL..? ott voltál velük? Ha nem, akkor ne gyárts elméleteket arról, mi történt. Még ha a kérdező nem is ért annyira a nőkhöz, neked akkor sincs semmi jogod arra hogy hazugságokat gyárts róla, sem ahhoz, hogy kérdőre vonj másokat. Húzd meg magad, pubi!
2014. jún. 23. 11:51
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

# 39

Nem értem az indulatodat, azok után, hogy én szerintem egy higgadt, tárgyilagos hangvételű hozzászólásban mondtam el a véleményemet a történtekről.

Nem tudom, hogy te milyen életkorú vagy, én rég nem vagyok gyerek, felnőtt nő vagyok, és nem "gyártottam elméleteket" arról, hogy mi történt.

"Húzd meg magad, pubi!"

Ha ettől jobban érzed magad, írhatsz nekem bármi ilyesmit. Semmivel nem lennél képes kihozni a sodromból, és nem fogok átmenni személyeskedésbe.

De ha már tanácsot adtál nekem arra nézve, hogy én mit tegyek, neked meg szerintem érdemes lenne megtanulni érvelni, tényekből kiindulni és kultúrált hangnemben véleményt és kritikát megfogalmazni ahelyett, hogy valótlanságot állítanál a másikról.

Nem vagyok tévedhetetlen, és nincsen nálam a bölcsek köve, de igyekszem nem találgatásokból, feltételezésekből kiindulni.

Jelen esetben a kérdező saját maga így írta le szó szerint a a kérdésében, hogy mi történt:

"Azt mondta nagyon fájt neki, erősen vérzett közben, percenként kért, hogy hagyjam abba."

Meg tudnád fogalmazni, hogy ezek után mi olyat írtam, amivel a te meglátásod szerint elméleteket gyártottam arról, mi történt, amivel hazugságokat gyártottam róla, és amivel kérdőre vontam őt?

Köszönöm, ha megteszed.

2014. jún. 23. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!