Nemrég lefeküdtem a barátnőmmel, ő szűz volt. Érthetetlen ami közben történ, aztmondta nagyon fájt neki, erősen vérzett közben, percenként kért, hogy hagyjam abba. Ez normális?
Legközelebb kérd meg a barátnődet, hogy fogjon egy vibrátort és vágja bele tőből a hátsó feledbe! És akkor majd beszélgetünk, hogy kb. milyen érzés is lehetett neki!
Remélem észbe kap és keres magának a barátnőd egy nálad sokkal megértőbb és normálisabb pasit!!!
de annyira fájt neki... -.-
te nagyon buta vagy
"azt mondta, nagyon fájt neki, erősen vérzett közben, percenként kért, hogy hagyjam abba. Ez normális?"
Ahelyett, hogy tőlünk kérdeznéd, hogy normális-e, hogy fájt-e egy szűz lánynak, amit tettél vele a többszöri kérése ellenére, szerintem inkább magadnak tedd fel azt a kérdést, hogy:
"Normális vagyok?" / Normális, amit tettem?, és próbálj ezekre egy őszinte választ adni saját magadnak.
Mondd, hogy kamu kérdés.
Mert nem akarom elhinni, h ekkora tuskó barátnőt tudott szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!