Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy közöljem hogy szűz...

Hogy közöljem hogy szűz vagyok - 25/L?

Figyelt kérdés

Nagyon jól kijövök az egyik munkatársammal, hetek óta elflörtölgetünk és szimpatizálunk egymással.

Hamarosan következne a 3. randi, ami előtt közölni szeretném vele h szűz vagyok. Azért előtte mert lehet hogy most történne köztünk valami és őszinte akarok lenni vele.

A flörtölgetés közben neki nem eshetett le h mi a helyzet velem, mert elég nyíltan beszélgettünk (utaltunk) a szex témakörre általában kicsit elvicceskedve a témát...

Viszont soha nem állítottam azt h ne lennék szűz, tehát be nem csaptam..

Igazából nem tudom miért szégyellem, tudom h nem kellene, teljesen átlagos, mások által szépnek, barátságosnak és értelmesnek mondott nő vagyok.. De érzelmileg eddig nem álltam erre készen.

Eléggé vonzódom ehhez a pasihoz és félek h h a közlöm vele, nem lesz folytatása a dolognak :(

2014. jún. 13. 16:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19-esnek nagyon igaza van!

Mondd el neki, még mielőtt az ágyba jutnátok.

És persze mondd meg, hogy vele szeretnéd elveszteni, de nem az első alkalommal, mert szeretnéd megismerni a dolgokat.

2014. jún. 14. 19:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát ha közlöd vele, hogy még szűz vagy és ő ezért elhagy akkor nem is voltál eléggé fontos neki :(
2014. jún. 14. 21:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még előtte mondd el neki, ne akkor, amikor már az ágyban vagytok. Mert ha akkor mondod el, mikor már ott vagytok levetkőzve, felizgulva, gondolom ő így is-úgyis egyből szexet akarna. Ha viszont előre közlöd vele, akkor ha normális, figyelembe fogja venni a szüzességedet, és először pettingeltek, jobban megismerkedtek testileg is, és pár pettinges alkalom után mehet a szex. Így azért jobban felkészülnél, készen állnál te is, hiába érzed most már mentálisan késznek magad. Ő is kitapasztalhatná petting során, hogy neked mi jó, hogy tudsz a legjobban ellazulni - ha közvetlenül a szex előtt, felizgult állapotban közlöd vele, nem biztos, hogy sok időt szánna az előjátékra, és az rossz élmény lehet neked.

Én 21 évesen vesztetem el a szüzességemet, a barátommal 6 hét után feküdtem le. Addig pettingeltünk, és nekem jó volt így, hogy nem egyből a szex ment.

2014. jún. 15. 10:55
 24/28 anonim ***** válasza:

23-as egyetértek, azzal amit írsz.

(Lehet akár több is, mint 6 hét)

2014. jún. 15. 11:34
 25/28 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Persze, lehet több is, mint 6 hét, csak a saját példámat írtam le. :) Mi mondjuk nagyon sokat együtt voltunk az első héttől kezdve (sokat is aludtunk együtt), jól ismertük egymást évek óta, ezért 6 hét után készen álltam, pedig korábban úgy gondoltam, hogy több időre lesz szükségem. :) Ez a helyzettől függ szerintem.
2014. jún. 15. 11:40
 26/28 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszönöm mindenkinek a válaszát. Minden rendben ment, nagyon megértő és elfogadó volt és figyelmes is és felkészült..

Igazából szerelmes nem vagyok belé, de nem bántam meg h megtörtént, a bizalom, és a kémia megvolt köztünk.

Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, remélem a jövőben mostmár kevésbé görcsösen állok majd a témához, a lényeg hogy az első alkalom nem voltak negatív élény.

2014. jún. 16. 11:48
 27/28 A kérdező kommentje:
nem volt negatív élmény
2014. jún. 16. 11:49
 28/28 anonim ***** válasza:
akkor jöhet a többi :)
2014. jún. 16. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!