Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy közöljem hogy szűz...

Hogy közöljem hogy szűz vagyok - 25/L?

Figyelt kérdés

Nagyon jól kijövök az egyik munkatársammal, hetek óta elflörtölgetünk és szimpatizálunk egymással.

Hamarosan következne a 3. randi, ami előtt közölni szeretném vele h szűz vagyok. Azért előtte mert lehet hogy most történne köztünk valami és őszinte akarok lenni vele.

A flörtölgetés közben neki nem eshetett le h mi a helyzet velem, mert elég nyíltan beszélgettünk (utaltunk) a szex témakörre általában kicsit elvicceskedve a témát...

Viszont soha nem állítottam azt h ne lennék szűz, tehát be nem csaptam..

Igazából nem tudom miért szégyellem, tudom h nem kellene, teljesen átlagos, mások által szépnek, barátságosnak és értelmesnek mondott nő vagyok.. De érzelmileg eddig nem álltam erre készen.

Eléggé vonzódom ehhez a pasihoz és félek h h a közlöm vele, nem lesz folytatása a dolognak :(

2014. jún. 13. 16:09
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
megkérdezhetem,hogy miért vagy még mindig szűz, volt már barátod?
2014. jún. 13. 17:10
 12/28 A kérdező kommentje:

Korábban (gimi alatt főleg) elég visszahúzódó (de ehhez képest mégis népszerű) lány voltam, nem nagyon jártam el sehova, nehezen nyitottam mások felé.. Aztán fősuli alatt javult a helyzet, de még akkor sem engedtem közel magamhoz közel senkit.. Mostpedig már eléggé nyitott és mindenkivel kommunikatív vagyok, tényleg sok pozitív visszajelzést kapok, így alakult most ki a szimpátia ez ezzel a pasival is, de ezért izgulok h kicsit túl sokára érett meg bennem ez a dolog, hogy "úgy" is közel engedjek magamhoz valakit..

Nem biztos h ezt mindenki jól tolerálja..

2014. jún. 13. 17:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor mond el neki, ha már összejöttetek. És ezt másképp nem lehet, mint: "még szűz vagyok".
2014. jún. 13. 18:32
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

ha ez miatt nemet mond egy pasi akkor az jó nagy ö k ö r!

tehát ráérsz akkor elmondani mielőtt érzed, hogy esemény lesz!

2014. jún. 13. 19:17
 15/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat, ötleteket.

Felpontoztam mindenkit :)

2014. jún. 13. 19:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes kérdésre értelmes válaszokat kaptál úgy érzem! De hajrá ne húzd sokáig az időt, mert jó ám a szex nagyon ;)
2014. jún. 13. 20:07
 17/28 anonim válasza:
én is 20 évesen veszítettem el, és nem mertem neki elmondani...konkrétan nem vette észre a srác :DDD később elárultam neki és azt mondta csak azt hitte tapasztalatlan vagyok....na de te legyél bátrabb mint én ! :D
2014. jún. 13. 22:20
 18/28 A kérdező kommentje:
nem biztos h történni is fog most valami, de amúgy elég rég ismerük egymást, elsőre a 3. randin szex nekem is elhamarkodottnak tűnik.. Igazából szeretném is a dolgot, mert készen állok rá, meg persze azért izgulok is...
2014. jún. 14. 05:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha mondjuk pettingel kezdenétek, akkor neked is lenne időd hozzászokni az egész helyzethez és meg is tudnátok ismerni egymást ilyen téren is... :)
2014. jún. 14. 11:15
 20/28 A kérdező kommentje:
ige az jó lenne :)
2014. jún. 14. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!