Hogy közöljem hogy szűz vagyok - 25/L?
Nagyon jól kijövök az egyik munkatársammal, hetek óta elflörtölgetünk és szimpatizálunk egymással.
Hamarosan következne a 3. randi, ami előtt közölni szeretném vele h szűz vagyok. Azért előtte mert lehet hogy most történne köztünk valami és őszinte akarok lenni vele.
A flörtölgetés közben neki nem eshetett le h mi a helyzet velem, mert elég nyíltan beszélgettünk (utaltunk) a szex témakörre általában kicsit elvicceskedve a témát...
Viszont soha nem állítottam azt h ne lennék szűz, tehát be nem csaptam..
Igazából nem tudom miért szégyellem, tudom h nem kellene, teljesen átlagos, mások által szépnek, barátságosnak és értelmesnek mondott nő vagyok.. De érzelmileg eddig nem álltam erre készen.
Eléggé vonzódom ehhez a pasihoz és félek h h a közlöm vele, nem lesz folytatása a dolognak :(
Korábban (gimi alatt főleg) elég visszahúzódó (de ehhez képest mégis népszerű) lány voltam, nem nagyon jártam el sehova, nehezen nyitottam mások felé.. Aztán fősuli alatt javult a helyzet, de még akkor sem engedtem közel magamhoz közel senkit.. Mostpedig már eléggé nyitott és mindenkivel kommunikatív vagyok, tényleg sok pozitív visszajelzést kapok, így alakult most ki a szimpátia ez ezzel a pasival is, de ezért izgulok h kicsit túl sokára érett meg bennem ez a dolog, hogy "úgy" is közel engedjek magamhoz valakit..
Nem biztos h ezt mindenki jól tolerálja..
ha ez miatt nemet mond egy pasi akkor az jó nagy ö k ö r!
tehát ráérsz akkor elmondani mielőtt érzed, hogy esemény lesz!
köszönöm a tanácsokat, ötleteket.
Felpontoztam mindenkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!