Mikor közöljem vele hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Tehát, mikor érdemes közölni az illetővel, hogy még szűz vagyok? Ismerkedés közben, vagy ha már járni kezdtünk, netán még később?
21/F
2010. aug. 11. 01:15
1/11 anonim válasza:
sztem mikor már jobban ismered, kül azt hiheti h azért "reklámozod" mert annyira el akarod veszíteni
2/11 anonim válasza:
Amikor rákérdez, vagy ha szóba kerül a téma :)
Csak ne hazudj neki...
3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem kérdez rá külön, mondjam el akkor ha épp sexről van szó?
2010. aug. 11. 01:19
5/11 A kérdező kommentje:
Még nemtudni hogy kivel hoz össze a sors, tehát még nincs konkrétan senki, csak ha lesz, akkor ezzel nem akarok elrontani semmit sem, amikor elmondom.
2010. aug. 11. 01:30
6/11 anonim válasza:
nem hiszem h ezzel bármit is elrontanál ez a mai világban becsülendő dolog legalábbis sztem de ha lesz vkid akkor sztem előbb járjatok és amikor témába kerül akkor mondd el és sok sikert:)
7/11 anonim válasza:
De ne úgy kezdd, hogy "Szia, szűz vagyok"!
Amikor rákérdez, akkor viszont csak az igazat.
Úgyis rájön, ha hazudsz. Ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni, hogy ezt eltitkold.
8/11 anonim válasza:
Hát szerintem is, ha arra kerül a sor, akkor mond el.
Bár nálunk nem tudta a párom, csak utólag és nem vette észre...Ilyen jó vagyok?!:)
9/11 anonim válasza:
Ha már tudod,hogy lefogtok feküdni.
10/11 anonim válasza:
írd a homlokodra az első randin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!