Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor közöljem vele hogy még...

Mikor közöljem vele hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát, mikor érdemes közölni az illetővel, hogy még szűz vagyok? Ismerkedés közben, vagy ha már járni kezdtünk, netán még később?

21/F

2010. aug. 11. 01:15
1 2
 11/11 anonim válasza:

szerintem mindenképpen azután közöld a barátnőddel, amikor már kicsit szorosabb a kapcsolat köztetek...biztos szóba fog kerülni a szex..és akkor előrukkolhatsz vele.

még szűz vagyok..de a volt barátommal már szerettem volna lefeküdni..csak nem volt meg az a fokú bizalom bennem...ő meg egyre csak siettetni akart..és csak nem esett le, hogy nem ő az akit én keresek:S...de mikor szóba került ez az egész, akkor mondtam neki, hogy nekem kicsit több idő kell, mert még senkivel sem voltam...és nekem ez fontos..neki 4 hónap várakozás sok volt:S...4 hónap után szakítottam vele...(persze nem csak emiatt) de bizakodom:)

2010. aug. 16. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!