Mire használják azt a kifejezést, hogy betörni egy lányt?
mi egymás között arra szoktuk mondani, hogy kicsit magunkhoz igazítani, például hisztiről, vitáról, sértődésről lenevelni, értelmes kommunikációra szoktatni... ilyenek.
19f
Elvenni a szüzességét, úgy rávinni a szexuális dolgokra, hogy az a fiú szexualitásához illeszkedjen.
Ha én pl szeretem, ha egy lány nagyon sokáig kényeztet szájjal és kedvemre való az anális szex, akkor aszerint viszem bele a lányt. Gondolom kb ennyit jelent.
1. Elvenni a szüzességét
2. A viselkedésén, hozzáállásán változtatni
Ez növelné a kis paraszt egójukat.
Ezt az örömöt egyik kis lúzernek sem szabad megadni.
(Az én szüzességemet egy szintén szűz, normális, egyszerű pasi vette el, és inkább ő igazodott hozzám, mint fordítva.)
Ezek a kis menő fa$zagyerekek nem érdemlik meg egy nő szüzességét sem, mert úgyis csak kihasználják a csajt. Undorodom az ilyen kis férgektől, meg a szüzességgyűjtőktől.
Fúj...
az "ilyen " fiúk jobban szeretik a tapasztalatlan szűz lányokat mint a már sokat tapasztaltakat?
vagy vannak fiúk akik imádják elvenni a lányok szüzességét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!