Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifejezést használjak?
Figyelt kérdés
Szóval, az van, hogy holnap fogom elmondani egy srácnak, hogy tetszik nekem.
De: Az olyan hülyén hangzik, hogy tetszel.
Azt nem mondhatom, hogy szeretem, mert még nem ismerem annyira.
És az hogy bejön nekem, az pedig túl laza, és nem is szoktam használni a kifejezést, és nem tudnám kimondani abban a helyzetben, mert még soha nem volt barátom, és nem igazán tudom hogy kezelni ezt.
2013. jún. 20. 23:11
1/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi erre.
2013. jún. 20. 23:15
2/5 anonim válasza:
De ez most mi? Hogy holnap fogom elmondani a srácnak, hogy tetszik...??? Ezek a dolgok szerintem nem így mennek, hacsak nem vagy tizenéves... nekem volt már pár pasim, de az életbe soha nem volt még ilyen, hogy ilyet kellett volna mondanom bármelyiknek is. Ez olyan természetes két ember között. Ha nem az, az már régen rossz.
3/5 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy Ő nem érez hasonlóan mint én, de szeretném neki elmondani, mert holnap találkozok vele utoljára.
2013. jún. 20. 23:19
4/5 anonim válasza:
Szimpatikus vagy ,szívesen ismerkednék veled..vmi ilyesmi.
5/5 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm, ez nagyon jó.
2013. jún. 21. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!