Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Végre úgy érzem szerelmes...

Csillámponii kérdése:

Végre úgy érzem szerelmes vagyok és készen állok a dologra. Mennyi időt kéne várnom? (3 hete járunk, a barátom még a fenekemet sem fogta meg) 17L

Figyelt kérdés
Arra gondoltam esetleg a születésnapomko, de nem biztos, hogy tudnék addig várni

2014. jún. 9. 10:00
 1/7 Noydra ***** válasza:

Majd miután elkezdtétek felfedezni egymás testét, mint tapizás, vagy pettingelés, utána lehet róla szó.

De amíg hozzád sem mer érni, felejtsd is el.

2014. jún. 9. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt, nem kell időponthoz kötni, csak legyen mindig kéznél óvszer, ha úgy alakul. Másrészt, amíg nem volt petting, addig jobb nem beleugrani, sokkal jobb fokozatosan haladni. Az pedig nem árt, ha a másik fél részéről is érzed a szerelmet, mert nagy csalódás tud lenni, ha szex után hirtelen nem kellesz neki, vagy épp már csak az érdekli belőled.
2014. jún. 9. 10:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük egymást, és ezt ki is mutatjuk csak nem tapizással, hanem ölelgetéssel, csókokkal
2014. jún. 9. 10:07
 4/7 Noydra ***** válasza:

És nem éreztek késztetést, hogy egymás testét fogdossátok?

Ha egyáltalán nem, az baj.

Ha csak félősek vagytok még, akkor majd nemsokára az is eljön :)

2014. jún. 9. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Én érzek késztetést, szerintem ő is, csak lehet még nem tartja időszerűnek
2014. jún. 9. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Minél többet kell Rád várnia úgy, hogy közben tudja, hogy nincs senki más az életedben, annál értékesebb vagy. Legalábbis az én értékrendem szerint!
2014. jún. 9. 11:07
 7/7 anonim válasza:
Hát elég furcsa... Én 5 éve ismerem a barátomat, és 2,5 éve járunk. Most én 18 éves vagyok, ő pedig 19. És eddig még semmi nem történt csókokon, smároláson, ölelgetésen és néha tapizásokon kivul. ő az első fium, és mindketten szüzek vagyunk. Én nem tudom hogy te hogy tudtam 3 hét alatt annyira megismerni hogy készen állj erre. ÉN elhiszem hogy most kimondhatatlanul szerelmes vagy meg boldog de próbáld relativan látni a dolgokat. Itt sok tényező közre játszhat. Gondolom te szűz vagy, ő valyon az-e? vagy beszéltetek-e már erről? ő hány éves? mióta ismeritek egymást? voltatok-e már eggyütt valahol nyilvánosan, ott hogy viselkedik veled?? és még sok-sok ilyen kérdés felmerülhet benned mielőtt medtörténne a dolog. Én a te érdekedbe azt tanácsolom hogy várj még, hadd ismerkedjetek meg jobban. 3 hét nem annyira hosszú idő, és azt sem tudhatod hogy utána ő mit fog csinálni ? esetleg otthagy?? vagy nem???
2014. júl. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!