Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit Tegyek? Szerelmes vagyok...

Mit Tegyek? Szerelmes vagyok az unokabátyámba :C

Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok, ő 16.Lassan 7éve, hogy mi kiköltöztünk vidékre, és ők pesten maradtak.2013.januárjában kezdtek el hozzánk járni stb. Én is voltam náluk nem 1x mert van egy huga és nekem is..na mind1 egy nem lényeges. aludtam náluk, meg minden.A találkozók után facebookon kezdtünk el úgy írogatni.Napi 10 órákat beszéltem vele.És egyre jobban szeretem.Már semmi nem olyan mint régen..már nem olyan kedves, nem egyszer megsértettem, ahogy ő is engem. De sokak szerint a családban idősebbek, fiatalabbak szerint oda van értem. Mert hogy látszik rajta. Először én ezt nem akartam bevallani, mármint azt, hogy érzek iránta valamit. Egyébként, úgy rokonom, hogy az én mamám és az ő mamája édes testvérek. Akkor ez hogy is van? O.o Annyira szeretem, hogy csak vele képzelem el az elsőt.Nekem senki nem létezik rajta kívűl..a 15 éves lányoknál szerintem természetes, hogy megnézik a fiúkat az utcán, vagy máshol. Érdekli őket..és engem 1 éve senki más, csak ő. Én tudom, hogy ez gusztustalan, és undorító meg minden. De szeretem őt..és már ááá kattogok.Nagyon sokat olvastam erről (hasonló témákról) és sok idő kellett mire kitudtam önteni a szívem. Sokat gondolkodtam azon, hogy írjak e ide vagy sem. Mindenesetre tanácsot szeretnék! Negatív kommentet is elfogadok.És mindenre válaszolok.
2014. márc. 20. 19:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Az is gusztustalan, ha egy fehér lány eg négerrel vagy cigánnyal van mégis egyre több beteg ember van ebben az országban. Elég gáz!
2014. márc. 20. 19:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Lefekszel velem érdező, rendben? :)

Unokabátyó :)

2014. márc. 20. 19:55
 3/16 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat kérek. ha írni sem tudsz, ne írj ide. köszi
2014. márc. 20. 20:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát ez húzós helyzet. Nem fogok ítélkezni feletted, tudom milyen hülye tud lenni a szerelem. Viszont vedd figyelembe azt hogy a családod hogy reagálna ha ez kiderülne..
2014. márc. 20. 20:12
 5/16 A kérdező kommentje:

4 !!!!

köszi, jól esik.

persze, csak ez van a szemem előtt nagyjából, ők sejtik hogy van valami.! látják rajtunk..és nem bántanak érte.

2014. márc. 20. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:
mért lenne gusztustalan,senki nem tehet róla hogy kibe szeret bele...nyilván ez így nem oké,mivel a rokonod,szerintem meg kéne próbálnod fokozatosan eltávolodni tőle,mert ha olyan sokat fogtok csetelni stb.képtelen leszel elfelejteni,biztos nehéz lesz,de próbáld meg magad lefoglalni hogy ne gondolj rá,elég kemény ez a helyzet:/szorítok hogy jól alakuljon minden!
2014. márc. 20. 20:21
 7/16 anonim ***** válasza:
vagy te esélyt látsz rá hogy legyen köztetek valami?
2014. márc. 20. 20:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Beszélhetnénk privátban? szerintem ha érdekel a dolog, elmondok részleteket is..:)
2014. márc. 20. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Írd meg nekem is a sztorit.
2014. márc. 20. 20:40
 10/16 A kérdező kommentje:
válaszokat adjatok.!!! nap mint nap látom hogy lányok képét lájkolja, ez az agyamra megy. már 1 hete nem beszéltem vele..úgy volt hogy átjön amikor egyedül vagyok, és végül nem jött. azóta nem írtam neki.! szerintetek? :S
2014. márc. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!