Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit Tegyek? Szerelmes vagyok...

Mit Tegyek? Szerelmes vagyok az unokabátyámba :C

Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok, ő 16.Lassan 7éve, hogy mi kiköltöztünk vidékre, és ők pesten maradtak.2013.januárjában kezdtek el hozzánk járni stb. Én is voltam náluk nem 1x mert van egy huga és nekem is..na mind1 egy nem lényeges. aludtam náluk, meg minden.A találkozók után facebookon kezdtünk el úgy írogatni.Napi 10 órákat beszéltem vele.És egyre jobban szeretem.Már semmi nem olyan mint régen..már nem olyan kedves, nem egyszer megsértettem, ahogy ő is engem. De sokak szerint a családban idősebbek, fiatalabbak szerint oda van értem. Mert hogy látszik rajta. Először én ezt nem akartam bevallani, mármint azt, hogy érzek iránta valamit. Egyébként, úgy rokonom, hogy az én mamám és az ő mamája édes testvérek. Akkor ez hogy is van? O.o Annyira szeretem, hogy csak vele képzelem el az elsőt.Nekem senki nem létezik rajta kívűl..a 15 éves lányoknál szerintem természetes, hogy megnézik a fiúkat az utcán, vagy máshol. Érdekli őket..és engem 1 éve senki más, csak ő. Én tudom, hogy ez gusztustalan, és undorító meg minden. De szeretem őt..és már ááá kattogok.Nagyon sokat olvastam erről (hasonló témákról) és sok idő kellett mire kitudtam önteni a szívem. Sokat gondolkodtam azon, hogy írjak e ide vagy sem. Mindenesetre tanácsot szeretnék! Negatív kommentet is elfogadok.És mindenre válaszolok.
2014. márc. 20. 19:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán az lenne a legjobb ha minél inkább eltávolodnál tőle. Keress valakit akivel el tudod felejteni őt, mindkettőtöknek jobb lenne. De akárhogy is döntesz, sok szerencsét kívánok hozzá.
2014. márc. 20. 20:51
 12/16 A kérdező kommentje:

próbáltam már ezt a távolság tartás dolgot. nem megy, mivel járnak hozzánk, stb...volt, hogy 2-3 hónapig nem beszéltem vele. és akárhányszor újra látom, írok vele..mindig jobban és jobban szeretem :C

el vagyok átkozva?!

2014. márc. 20. 21:00
 13/16 xeniah ***** válasza:
Hallgass a józan észre, és ne az érzelmeidre, mert azok elég csalókák lehetnek, és könnyen változnak (még akkor is, ha nem érzed úgy, hogy "könnyen" menne). Az unokatesódra úgy kéne tekintened, mintha a testvéred lenne. Az ilyen kapcsolatból elég jó eséllyel születik beteg gyerek. Próbálj meg arra gondolni, hogy milyen jövőt képzelsz el magadnak, szeretnél-e majd gyereket stb. Azt javaslom, várj az igazira, és ne tápláld magadban az olyan érzelmeket, amikből sok jó nem származhat. Ha nem raksz a tűzre, egy idő után elalszik, még akkor is, ha hosszabb idő kell neki. Először tudatos döntést kell hoznod, aztán az érzelmeid majd idővel követik. Én sajnos ismerek több olyan unokatestvér-házasságot, ahol beteg gyermek született :(
2014. ápr. 13. 19:29
 14/16 A kérdező kommentje:

szia:) hát..köszi a választ, jól esett.

Már nem beszélünk, több mint 11 hónapja..összevesztünk, és így sokkal jobban érzem magam..nem stresszelek..meg ilyenek.

tudom és tudtam is hogy ezt nem lenne szabad, bennem volt a féltség, de azért az meg nyugtatott hogy se most, se később nem szeretnék gyermeket, senkitől...se tőle, se mástól.:) na mind1 ez már a múlt, szerencsére semmi olyan nem történt..

2014. ápr. 16. 09:03
 15/16 xeniah ***** válasza:

Örülök, hogy kezdesz helyrejönni, az a gyerekkérdés meg, hidd el, változhat idővel. Fiatal vagy még, és bármennyire is úgy érzed, hogy erős a meggyőződésed, az életkor változásokat hoz sok területen - de ezt majd meg fogod tapasztalni ;)

Javaslom, hogy írj naplót - én most is szívesen olvasom vissza a 16-17 évesen írt bejegyzéseimet, sokszor mosolygok azon, hogy gondolkodtam :)

2014. ápr. 16. 11:20
 16/16 A kérdező kommentje:

Minek is áltatom magam...egyre rosszabb minden. Nagyon csúnyán össze vesztünk mostanság. De még mindig csomószor akar látni, fel hív amikor egyedül van otthon..annyira szeretem, mindenhol őt látom. Mindenről ő jut eszembe, sosem éreztem így.:( Életembe először, és utoljára vagyok ennyire szerelmes , ezt tudom.!Nap mint nap vele álmodom, miatta vagyok fent egésznap fb-n, viberen...csak miatta

Lassan már megbolondulok. Van olyan hogy beszélnek hozzám, és közvetlen közel vagyok pl anyukámhoz, és nem veszem észre. Nem azért, mert süket vagyok..csak...hát nem ott van az eszem, ahol lennie kéne.

És most már tudom, hogy el kell engednem, nem szabad rá gondolnom, beszélnem vele. Ez így senkinek sem jó.

Azért köszönöm a válaszokat, segítettek.:)

2014. júl. 19. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!