Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha fáj amikor a barátom két...

Ha fáj amikor a barátom két ujjal ujjaz, akkor fájni fog az első szex?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást, és hallottam egy-két dolgot hogy "ha jó a kapcsolat és megbízunk egymásban akkor csak kicsit fog fájni"... De egyszerűen nem bírom ha 2 ujjal csinálja... Most akkor ebből mire következtethetek?

2014. jún. 8. 20:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Egyébként egy ujjal simán bemegy, és már jó ideje pettingelünk.. Csak próbál "tágítani" de mindig abbahagyja amikor fáj.
2014. jún. 8. 21:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy már többször is kényeztetett orálisan.

Megkérdezhetem, hogy így el tudott-e juttatni az orgazmusig?

2014. jún. 8. 22:06
 23/24 A kérdező kommentje:
Igen, eddig minden alkalommal.
2014. jún. 8. 22:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha lassan csinálja és finoman akkor is fájni fog de elviselhetően. Nem akarsz majd sikoltozni meg hasonlók. De ha Először te lennél felül akkor sokkal jobban tudnád szabályozni. Nekem is így volt az első. Véreztem egy picit. Ha rám hallgatsz eleinte meg se próbáljátok hátulról, csak amikor már rutinosak vagytok
2014. jún. 11. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!