Fiúk! Nketek milyen érzés az első szex?
sztem ez ösztönből megy. ha tényleg oda vagy az illetőért, akkor fel is izgat annyira, hogy ott nem lesz kérdés, mit és hogyan, mert ösztönből cselekszel.
amúgy sztem fantasztikus élmény az első, bár a túlzott értékelését sose értettem, azaz hogy "jaj az első mindent eldönt"-féle gondolkodást. Ha nem jó az első, majd jó lesz a második vagy a harmadik, de szal nem hiszek abban, hogy az első tényleg bármit is meghatározna.
Olyan kva bénák voltunk először :D
Nekem pl fel se állt, mert azon kattogtam, hogy mi lesz ha nem áll fel... :D
Nekem mikor legelöre kerültem úgy a barátnőmel , hogy tudtuk volna csinálni akkor annyira izgultam, hogy lelankadt. Aztán másodikra már sikerült de elmeni is alig tudtam :)) összintén megmondva nem tudtam, hogy mit kellene érezni. Féltem izgultam és reméltem, hogy a páromat is ki tudom elégíteni. Aztán mégis jó lett és nagy nehezen elmentem .
Nagyon jó érzés volt csak izgultam nagyon :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!