Milyen érzés szexelni? Milyen az első szex? Misszionárius pózban mit tud csinálni egy lány? Fiúk, mit szerettek, mit csináljon egy lány misszionárius pózban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 20:37
2/8 anonim válasza:
Mit? Hát minimum egy jó bablevest...
3/8 anonim válasza:
Minimum a vasalást lerendezhetné ott alul.
4/8 anonim válasza:
Ez tipikusan egy olyan dolog, amit nem lehet feltétlenül körülírni. Az első szex? Nem a legjobb, de túl kell esni rajta. Misszionárius pózban, csak csináld ami jól esik! Simogasd a párod haját, karmold meg a hátát, lihegj a fülébe. Szabadulj fel! Ha bizonytalan vagy, akkor egy kicsit még pettingeljetek előtte! :D
5/8 anonim válasza:
Ha bármi további kérdésed van, írj privátba! Én szívesen válaszolok neked, ha tudok segíteni! :)
6/8 anonim válasza:
4# "Az első szex? Nem a legjobb, de túl kell esni rajta." Már akinek... Nekem például az első alkalom volt az egyik legmeghatározóbb, legcsodálatosabb és legfájdalommentesebb:) bár ebben biztosan szerepet játszott egy igen hosszú előjáték. A misszionárius póznak pedig sokféle variációja létezik - alapvetően viszont ez a legintimebb. Hogy mit csinálj? Ha oda kerülsz, majd rájössz ;) 21L
7/8 anonim válasza:
Uhh baszus 17/f 23 pénisz. most a nyáron vesztetem,el a szűzeségem de nagyon nehezen kurtunk vagy 1 óráig ugy görcsberándult a hátam hogy bekelet gejezni oszt a kórházba bekelet vini. Aztán ráadást kiderult hogy a barátnőmnek nagyon szétbasztam a pináját 2hétig járt kórházba majd nem kurhatot 2 hónapig. Tehát mi a szuzesegunket elbasztuk!;)
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó dolog! Csodálatos volt. Figyeljen a párjára és mondja hogy mikor mi a jó. Adja át magát az élvezeteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!