Lehet boldog ember valaki annak ellenére, hogy néha a szíve mélyén úgy érzi, sosem lesz barátnője?
Én is el vagyok keseredve. Én folyamatosan a ( Elnézést a kifejezésért) r*b*ncokat fogom ki. Egymásután kétszer csaltak meg. Tegnap meg azzal az ürüggyel szakított velem a barátnőm, hogy " nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy minden nap lássam a barátom ", csak mert osztály társam egészségügyben. Tudom hogy agyon lehet valakit szeretni de itt nem erről van szó, csak bizarr kifogás. Kedves kérdező: nekem sem jön össze, de ne keseredj el. Szerintem nagyban kell ehhez a szerencse is...jókor jó helyen lenni, jó állapotban és stb... én azt tanácsolom neked, hogy ne keseredj el és járj ismerkedni. Ajánlom neked a könyvtárat, ott egész jó szituációkat lehet teremteni. Légy magabiztos, határozott. Én sem adom fel, mert nincs szerencsém a lányoknál. Nekem sem volt szerencsém, rosszkor rossz helyen.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!