Ez milyen érzés, lányok?
Figyelt kérdés
Milyen érzés az,ha valakivel elveszíted és aztán pedig ha szakítotok,hogy gondoltok vissza rá,hogy ő volt az első?
Nagyon fájdalmas az érzés?
L
2014. máj. 28. 15:22
1/7 anonim válasza:
Nagyon:( kerüld az ilyen fiúkat.
2/7 A kérdező kommentje:
De én nem arra gondolok,hogy rogton szex után,hanem ha valamikor veget er a kapcsolat:)
2014. máj. 28. 15:24
3/7 anonim válasza:
Ugyan, tök mindegy. Ezzel az erővel semmit se csináljunk, mert hátha megbánjuk később... akkor így döntöttem, és kész.
4/7 anonim válasza:
nekem nem fáj, örülök hogy nem vagyok már vele, pedig szerelmes voltam belé. számomra még most is jó érzés visszagondolni, hogy úgy történt ahogy, annak ellenére hogy görény módon lettem dobva kb 2 hónapra rá. számomra nem éri meg rágódni rajta, ha akkor jól esett, mért bánjam?:) persze ameddig nem tudod magad túltenni rajta, addig pokoli, de nem szabad ott megrekedni.
5/7 anonim válasza:
Ilyen alapon sose költözz új lakásba, mert hátha egyszer elköltözöl... érted, ugye?
6/7 anonim válasza:
sose egyél, mert úgyis szarni fogsz:(
7/7 anonim válasza:
Hát úgy h tapasztalat volt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!