Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért érzem úgy, hogy az első...

Miért érzem úgy, hogy az első alkalom megváltoztatott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal megtörtént az első alkalom, nekem ez minden értelemben első volt, előtte még nem voltam senkivel. Mondhatni spontán történt, de azért már mindketten éreztük hogy itt az ideje úgymond. Egyértelműen akartam, nem voltak kételyeim egészen addig amíg már az ágyban voltunk. Ott már nem volt visszaút, és végülis jó is volt, de párszor volt ilyen hülye érzésem hogy nem kéne ezt csinálnom...

Azóta úgy érzem, mintha megbántam volna, vagy mintha korai lett volna, pedig barátom egy évig várt rám, tehát azt se mondhatom, hogy túl hamar történt. Talán a legjobb szó arra, amit most érzek, az a bűntudat. Csak tudnám miért... És azóta, mióta megtörtént nagyon rosszul érzem magam, teljesen határozatlan vagyok mindenben, figyelmetlen, semmihez nincs kedvem, legszívesebben bezárkóznék a szobámba és ki se jönnék onnan. Még barátom is említette a múltkor, hogy furcsa voltam, mert meg akart csókolni és alig hagytam neki, majdhogynem elhúztam a fejem...

Mások is vannak így? Vagy mitől lehet ez? Nagyon szeretem őt szóval biztos nem az a gond... Talán ha beszélnék Vele erről, jobb lenne ? :\

Köszi a normális válaszokat! :)

2014. jún. 7. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Rossz nevelés,fejbeni éretlenség.

(NEM vagy sokkal érettebb a korodnál)

2014. jún. 7. 22:11
 2/11 A kérdező kommentje:

mit értesz az alatt hogy rossz nevelés ?

tudom hogy nem vagyok. koromhoz megfelelő az érettségi szintem...ezt most miért kellett ?!

2014. jún. 7. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Előszöris hány éves vagy?
2014. jún. 8. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyilván elsietted, vagy hiába érzed így meg úgy, nem szereted ezt a fiút eléggé. Vagy figyelmetlen volt veled.... Sok sok szomorú tényező közrejátszhat... majd csak kihevered.
2014. jún. 8. 01:15
 5/11 anonim válasza:
LoL.
2014. jún. 8. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
én 21 évesen feküdtem le először a barátommal kicsit fájt de azon kívül nem volt semmi gondom vele :D én is azt hittem hogy majd különleges érzés lesz hogy na már nem vagyok szűz de semmi olyan vagyok mint előtte voltam :)szerintem még fiatal voltál hozzá és ez a gondod semmi más :)
2014. jún. 8. 18:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet hogy tényleg elsiettem :\ 17 vagyok.
2014. jún. 8. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sietted el, de lehet ,hogy tudat alatt mégsem akartad igazán. ezért a bűntudat.
2014. jún. 17. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Beteg vagy!
2014. jún. 17. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a társadalom által sulykolt felelősség, ami a nők vállát nyomja, hogy nekik 'rendesebbnek, tisztábbnak' kell lenni mint a férfiáknak, meg önmegtartóztatóbbnak. Na ja társadalom alatt a férfitársadalmat értem:D, meg a szolgalelkű nőket.

Itt GYIK-on pláne találsz majd olyat aki le is @urváz ezért, mert irigy, és feszélyezi, hogy ő nem volt még 17 éves lánnyal...

Összefoglalva, szerintem a környezet megítélése aggaszt téged, gondolom részben azért is írod ide ki. De, nem tartozol senkinek se elszámolással, és a szüzességed se egy misztikus gyöngy amire vigyázni kell.

22F

2014. jún. 17. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!