Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Attól félek hogy a...

Fiúk! Attól félek hogy a barátom nem fog felizgulni rám. Van rá okom? (lent)

Figyelt kérdés
Szinte semmi mellem sincs, tényleg, és mi van, hogyha levetkőztet, meglát és "lelankad" ??

2014. jún. 8. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha érzelmeken alapul a kapcsolat és szeret akkor teljesen mind1 milyen a tested, ösztönösen "rád izgul" mert örömöt szeretne neked szerezni, ne szégyeld magad előtte inkább bátran izgasd akár testi masszázzsal :)
2014. jún. 8. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínű, eddig is láthata azt, hogy kicsi amelled. És így is veled van, szóval ne parázz. Ruhán keresztül is lehet zat látni, nagyjából. Persze, ha nem tömted ki semmivel :)
2014. jún. 8. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akkor kis mellel is tetszel neki.
2014. jún. 8. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
gyorsan plasztika
2014. jún. 8. 16:19
 5/10 anonim válasza:
100%

utolsó: nem voltál vicces, szia

sokaknak alapból a kismellű lányok jönnek be, inkább attól mehet el a kedve, ha érzi rajtad, hogy valami miatt szorongsz. biztos vagyok benne, hogy elfogad úgy ahogy vagy:)

2014. jún. 8. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is tartottam ettől, nekem is kicsik, de a párom imádja, ahogy engem is. Ne tarts ettől, engedd el magad!!:)
2014. jún. 8. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is kicsi és sokáig nem is akartam, hogy lássa melltartó nélkül de mindig mondogatta hogy ˝nekem igy vagy tökéletes te buta˝ ha szeret akkor igy szeret semmi para! Az én párom is rettentően fel tud izgulni arra a minimális mellemre is, a tied is így lesz vele ne aggódj!
2014. jún. 8. 21:20
 8/10 A kérdező kommentje:
csak nekem nem hogy kicsi, hanem kondkrétan semmi....:/
2014. jún. 9. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:
van ilyen. nem a mell mérete fontos egy kapcsolatban. majd alakul az még. :D
2014. jún. 9. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a többi testrészed rendben van részemről nem lenne gond.A mellszexet hanyagoljàtok.:)
2014. jún. 10. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!