Még szűz vagyok, nagyon kiéhezett, holnap meg is lepem a barátom, már nagyon várom, hogy szeretkezzünk, csak van egy kis "problémám"? 19L
Figyelt kérdés
Lehet ciki, meg én aggódom túl, de cickóim közé kinőtt két pattanás, ami nagyon piros, aztán nem tudom, hogy ez nem-e lesz számára kiábrándító.2014. máj. 28. 20:22
3/9 anonim válasza:
éjszakára lekened kis alkohollal, reggelre eltűnik
4/9 anonim válasza:
Dehogyis , teljesen természetes emiatt ne aggódj!:)
6/9 anonim válasza:
Mondd, hogy most nő a harmadik, ne parázzon.
7/9 anonim válasza:
hát, az elég gáz lenne, ha összekeverné őket a mellbimbóiddal :D
hahah ne aggódj :)
8/9 anonim válasza:
Ezen én is paráztam az elején. Az utóbbi néhány hónapban nagyon sokszor van 3-4 kisebb pattanás a melleim között. Engem nagyon zavar, és nehezen is múlik el, emiatt féltem picit, de a barátomat egyáltalán nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!