Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennek nem lesz jo vege ha...

Ennek nem lesz jo vege ha ennyire kivan a baratom igaz?

Figyelt kérdés

1 honapja vagyunk egyutt, nagyon jo vele, szeretem, nagyon szeretem es erzem,hogy o is engem. Hihetetlen, hogy mennyi mindent megtett mar ertem ezalatt a kis ido alatt. Nagyon sokat beszelunk a szexrol. Akarmirol beszelhetunk,egy csomoszor erre a temara lyukadunk ki. Sokszor mondja, hogy milyen izgato vagyok es mennyire kivan. Ha eppen furdik es beszelunk mindig mondja, hogy milyen jo lenne ha ott lennek es rajta fekudnek. Meg mindig celozgat, hogy miket fogunk csinalni. Persze van mas temank is:) Ez a kapcsolat legelejen kisse zaart mert feltem, hogy csak arra kellek neki, de beszelgettunk errol es mostmar bizok benne es elhiszem neki, hogy nem igy van:)Eddig meg csak a fenekem, a mellem meg a combom simogatta ruhan keresztul, o mar akart tovabb menno, de en modtam, hogy meg ne es mondta nekem, hogy soha nem akar olyat tenni amit nem szeretnek szoval szoljak ha kesz vagyok ra. Az a problemam, hogy nekem ez nem megy...feszult vagyok, felek az egesztol mikozbe mar szeretnem is. Csak meg maszturbalni se maszturbaltam soha. De bele se tudnek kezdeni igy gondolom jobb lenne, ha a baratom csinalja. ( o szerintem biztos abba, hogy szoktam maszturbalni, bar errol meg nem volt szode tuti azt hiszi)

Az elozo baratommal egyszer pettingeltunk, de nem elveztem feszult voltam nem.tudtam ellazulni, es talan amiatt is felek ettol. Ez egy ido utan nem lesz jo mikor a baratom mar nem.bir magaval..

Igazabol nem is tudom mar mi a kerdesem. Szoval mit tegyek.hogy ellazuljak, ne gorcsoljek ra az egeszre es minden jol menjen? Es ha nem lesz orgazmusom? Mondta a baratom, hogy szeretne kielegiteni minden teren. Ha nem sikerul nem akarom, hogy rosszul erezze magat.

2014. jún. 1. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Szerintem nem vagy még érett erre. Nagyon nem!!! Ha nem maszturbáltál még, akkor szerintem még nagyon nem kívánhatod a szexet.
2014. jún. 1. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Előszöris hány éves vagy?
2014. jún. 1. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
En is igy ereztem. Aztan elmult es nagyon jo volt. Ne izgulj ha nem sikerul rogton. Majd sikerul kesobb.
2014. jún. 1. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, remek, még maszturbálni sem... talán itt kéne kezdened, a legelején, és megmondani a párodnak, hogy bocs, nekem ez is kimaradt, fogalmam sincs, mi a jó... érthető, hogy ezek után félsz.

Egyébként a helyedben elmennék valami pszichomókushoz, mert ez nem normális hozzáállás. Persze, nem kell rögtön lefeküdj vele, de ennyire nem szabadna feszültnek lenned - még a félelmeid ellenére sem.

Én is paráztam, de a barátom nyugtatott, irányított, de ha valamit nem akartam, megállt. Viszont csinálta, minden együttlétnél tovább mentünk a pettingben, ám ehhez kellett, hogy hagyjam magam.

2014. jún. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!