Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom elveszíteni a...

Nem tudom elveszíteni a szüzességem! Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve :' (

Figyelt kérdés

Évek óta szenvedek emiatt... 20 éves lány vagyok, és SEMMIT, de abszolút semmit nem lehet a hüvelyembe dugni, mert elképesztően fáj! Az is fáj, ha valami csak a bemenetnél van... én olyankor már úgy érzem hogy mélyen bennem van, pedig semennyire sem :( Mit tegyek? Nagyon depressziós vagyok emiatt :( Másnak legalább az ujjazás sikerül, nekem még az sem! Rettenetesen fáj, holott még bent sincs a hüvelyemben :'(

Idióta válaszok nem érdekelnek, ha valakinek kérdése van még, nyugodtan írja, csak segítsetek! :(

2014. jún. 6. 21:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Akár vaginizmus is lehet az oka, akár a szűzhártyád.

Pont nemrég olvastam egy fórumon, hogy valakinek azért nem sikerült az első szeretkezés, és azért okozott nagyon erős feszítő fájdalmat a behatolási kísérlet, mert utólag kiderült, hogy olyan vastag a szűzhártyája, mint egy fülcimpa.

Fontos lenne, hogy eljuss egy orvosig legalább egy pillantás erejéig, mert ő legalább meg tudja mondani, hogy a szűzhártyád-e az oka.

Akkor tudsz a megoldás irányába haladni, ha legalább az okot egyértelműen tudod.

Ha esetleg vaginizmus, aminek lelki háttere van, akkor is kapsz segítséget, és nem kell 40 éves korodig várnod! :-))))

2014. jún. 7. 08:09
 22/27 A kérdező kommentje:
Elolvastam, és igen, tudom, hogy lelki oka van... de előbb meg kéne valóban nézetnem egy orvossal, mert ha egy műtéttel is megoldható, akkor nem folyamodnék hosszú-hosszú ideig a lelki problémáim gyógyítgatására.... mivel annyira reménytelen... mindegy...
2014. jún. 7. 09:13
 23/27 anonim ***** válasza:

Velem ugyenez van/volt...többszöri próbálkozás, előjáték, orális szex, ujjazási kísérlet, semmi sem használt...még tampont sem tudok máig sem használni...aztán kértem a barátomat, hogy ne hagyjuk annyiban a dolgot, és a fogamat összeszorítva túlestem rajta...nagyon fájt, a könnyem is kicsordult a fájdalomtól, szó szerint megerőszakoltattam magam vele a saját kérésemre.

Azóta sem változott semmit a helyzet, pedig a szűzhártyám már nincs "útban"...

2014. jún. 7. 13:40
 24/27 anonim ***** válasza:

"igen, tudom, hogy lelki oka van...

előbb meg kéne valóban nézetnem egy orvossal, mert ha egy műtéttel is megoldható, akkor nem folyamodnék hosszú-hosszú ideig a lelki problémáim gyógyítgatására."

Valóban érdemes lenne szakorvossal megnézetned. De ha esetleg vaginizmus, akkor az nem oldható meg műtéttel.

Akkor kaphatsz pszichoterápiás segítséget, plusz általad otthon végzendő feladatokat.

[link]

Ha viszont "csak" a szűzhártyád a probléma oka, akkor az egy kb. öt perces beavatkozással véglegesen megoldható.

Szóval vagy-vagy. Én azt tanácsolnám, hogy mielőtt kérdezz meg egy orvost, és akkor tudsz továbblépni.

"mivel annyira reménytelen... mindegy..."

Miért lenne reménytelen?

Te is tudod, hogy NEM azt, és azt is, hogy NEM mindegy! :-))))

Csak rajtad múlik, hogy mikor kérsz és fogadsz el segítséget.

2014. jún. 7. 18:59
 25/27 anonim ***** válasza:

# 23

Sajnálom, hogy ez a helyzet veled. Megkérdezhetem tőled, hogy felkerestél-e orvost ezzel a problémával?

2014. jún. 7. 19:01
 26/27 anonim válasza:

Nekem is hasonló problémám volt - pont a te korodban, kb rá is ment az első kapcsolatom. Nagyon nehezen sikerült elveszteni a szüzességem, nagyon sokára, de utána is fájt mindig a szex vele, nem élveztem a dolgot stb. Egészen biztos, hogy lelki oka volt a dolognak, és mikor rájöttem, hogy mi a gond megpróbáltam fejben helyre tenni a dolgot. Tampont sem tudtam használni sokáig, de egyszer megelégeltem a dolgot és sikerült felerőszakolni egy minit. Na azóta nálam kb minden rendben. Bár a nőgyógyászt utálom és mindig nagyon fáj a vizsgálat, és legutóbb le is cseszett az új doki, hogy elfogom törni a kacsát annyira összeszorítom az izmaim..

Menj el nőgyógyászhoz (ha nagyon félsz keress egy normális magánorvost aki figyel is rád), hogy kiderüljön, hogy lelki vagy testi oka van a dolognak. Ha lelki és nem tudsz magadtól rájönni, hogy mi a pontos ok, akkor menj el szexuálpszichológushoz.

2014. jún. 24. 12:06
 27/27 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom. Megkérdezhetem, hogy az évek alatt sikerült-e megoldani a problémád ?
2016. aug. 15. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!