Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom elveszíteni a...

Nem tudom elveszíteni a szüzességem! Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve :' (

Figyelt kérdés

Évek óta szenvedek emiatt... 20 éves lány vagyok, és SEMMIT, de abszolút semmit nem lehet a hüvelyembe dugni, mert elképesztően fáj! Az is fáj, ha valami csak a bemenetnél van... én olyankor már úgy érzem hogy mélyen bennem van, pedig semennyire sem :( Mit tegyek? Nagyon depressziós vagyok emiatt :( Másnak legalább az ujjazás sikerül, nekem még az sem! Rettenetesen fáj, holott még bent sincs a hüvelyemben :'(

Idióta válaszok nem érdekelnek, ha valakinek kérdése van még, nyugodtan írja, csak segítsetek! :(

2014. jún. 6. 21:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
# 10 vagyok, az utolsó kérdésem tárgytalan, mert látom, hogy időközben megírtad, amíg én a hozzászólást fogalmaztam.
2014. jún. 6. 22:16
 12/27 A kérdező kommentje:

Néztem már tükörrel, szét is húztam, de komolyan semmit nem láttam.

A bemetszést mindenképp helyi érzéstelenítéssel csinálják? Az mennyire erős? Tényleg semmit sem fogok érezni? Mert ha még nem is fájna a dolog, de az a stressz, ami rajtam lesz a műtét miatt, amiatt biztos hogy fájna.

2014. jún. 6. 22:22
 13/27 A kérdező kommentje:
Abban sem vagyok biztos, hogy meg tudná csinálni a doki, mert annyira görcsös vagyok, hogy nem férne hozzá..
2014. jún. 6. 22:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérj altatást. :) Akkor tuti, hogy nem leszel görcsös. ;)
2014. jún. 6. 22:35
 15/27 A kérdező kommentje:

Remélem, lesz olyan kedves az orvos, hogy altatást ad. Ha csak érzésteleníti, tuti hogy annyira "ugrálnék" félelmemben, hogy mindenem összevagdosná, csak épp azt nem..

Muszáj lesz elmennem egy ilyen műtétre, más ötletem már nincs. :( Nagyon félek :(

2014. jún. 6. 22:40
 16/27 anonim ***** válasza:

"mert annyira görcsös vagyok, hogy nem férne hozzá.."

mondom még egyszer: vaginizmus

Google it! Csak semmi műtét.

2014. jún. 6. 23:02
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Közben rákerestem a neten, és azt olvastam, hogy végzik akár altatásban, akár helyi érzéstelenítéssel.

Itt is osztott meg erről valaki saját tapsztalatot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1746..

Ha ennyire félnél a helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozástól, akkor szerintem megérti az orvos, hogy inkább az altatást választanád.

Próbálj nem idegeskedni miatta, mert abból aztán végképp semmit nem fogsz érzeni. :-))

Ha én lennék ilyen helyzetben, minél előbb túlesnék rajta, hogy ne kelljen már addig sem emiatt aggódnom.

Gondolj arra, hogy utána milyen jó lesz! :-))))))

2014. jún. 6. 23:08
 18/27 A kérdező kommentje:
Ezzel a vaginizmussal mit lehet kezdeni? Rövid időn belül lehetőleg.. mert akkor örülhetek ha 40 évesen sikerült majd elvesztenem :(
2014. jún. 6. 23:21
 19/27 A kérdező kommentje:
Ez a műtét mennyibe kerül? Csak azért kérdem, mert nincs most pénzünk ilyenekre :( Viszont nagyon fontos lenne megejteni.. a vaginizmussal nem tudok mit kezdeni... a fájdalom az így is, úgy is megvan :(
2014. jún. 6. 23:48
 20/27 anonim ***** válasza:

[link]

ha elolvasnád a dolgokat rájönnél hogy vmi lelki oka van :D

2014. jún. 7. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!