Debreceni hölgyek, segítene valaki elveszíteni a szüzességem? 21/F
Figyelt kérdés
privát üzeneteket2014. jún. 3. 00:44
2/9 anonim válasza:
Régóta arra vágyom hogy egy szűz sráccal kipróbálhassam az ágyban.. de ekkora ri.anc nem lehet még egy aranyos szűz srác kedvéért sem.. akár debreceni Ő is mint én, vagy sem.. 18/L
3/9 A kérdező kommentje:
akkor hogy gondoltad, szűz barátod szeretnél akit te törhetsz be?
2014. jún. 3. 00:57
4/9 anonim válasza:
Mondhatni úgy is hogy ha fejben érett, Számomra megfelelő belső értékekkel rendelkezik tetszik külsőre belsőre az mar csak tetézi a helyzetet és az előnyére fordítja ha szűz. :)
5/9 anonim válasza:
Lol bmeg, minek nézel te minket, jótékonysági gálának?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, de biztos van aki ilyenekre izgul, elég beteg ember él a földön...
2014. jún. 3. 11:15
7/9 anonim válasza:
Én sokkal kedvesebb és aranyosabb szűz fiú vagyok,mint a kérdező.lányok,ha szeretnétek velem írogatni csak rajta:)
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ha nem hívnád ezeket a lehetséges lányokat "beteg embereknek", akkor többen írnának.
9/9 A kérdező kommentje:
nem biztos h rájuk utaltam a kifejezéssel... ha ennyi fura ember van a földön, akadhat olyan is aki pont ilyen fiúkat kedvel. el kéne gondolkozni azon amit a másik ír, nem lehurrogni egyből. ez megy mindenkinek, belekötni a másikba, esetleg belerúgni még 1et, de hogy segítsünk a másik emberen, vagy örüljünk más sikerének, na az végképp nem megy, ha most nem is erről a szituációról van szó. szánalmas irányba tart ez az ország, ha meg semmi közöd a témához maradj csendben, mert nem téged kérdeztek
2014. jún. 4. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!