Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom le akar velem...

A barátom le akar velem feküdni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok, és a barátom egy beszélgetés közben enyhe célzással jelezte, hogy jövőhéten ott aludhatnék nála, mert van pár ötlete estére az ágyban. Na, tegnap voltam nála és a szekrényében láttam egy gumit. Megkérdeztem tőle, hogy mire kell, erre azt válaszolta, hogy a jövőheti programunkra. Én teljesen lefagytam, nem jött ki hang a torkomon. Nagyon félek, hogy most ha ráakad erre a dologra, én igent mondjak-e. Mert bár tudom, hogy nem a statisztika a fontos, azt teljesen ki is zárom, de ha mondjuk ezért megharagszik? Az örök csalódás lehet neki. De én még nem vagyok kész erre!!!! Segítség!! Mit csináljak?

2014. máj. 31. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
csakis óvszerrel
2014. máj. 31. 18:22
 12/19 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló van eszem, de arra is gondoltam, hogy esetleg más lánnyal szeretne, és tudom, hogy ez bizalmatlanság, de hát ez van, meg kellett tudnom, mert volt rá példa, hogy egy másik lánnyal is csinálta, de utána sok idő után megbocsátottam neki.
2014. máj. 31. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Mond meg neki hogy ez neked még így korai,nem állsz rá készen,nem gondolod h most és így kell megtörténnie,nem szeretnéd ennyire elhamarkodni h később megbánd...

...majd told oda a popód, és anál:DDDDD

nemhiszem h reklamálni fog temeg szűz maradsz!

2014. máj. 31. 18:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#13 tudod sokkal többre kéne tartani ettől az anált! nem szokás előbb azt adni mint a puncit

Kérdező! szóval már volt más lánnyal amíg veled volt?

OSTOBA VAGY! egy értelmes lány már rég ott hagyta volna

te oda akarod magad adni hogy ne hagyjon el téged és ettől butább dolog nincs

ez egyszerű kihasználás!

hány éves is a barátod?

2014. máj. 31. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez már tényleg "no comment" kategória amit képviselsz.

16 évesen jó hogy nem kaptál szívrohamot miután tudatosult benned, hogy a barátodnak ilyen céljai vannak. Úgy gondolom erre azért számítani lehet ilyen korban, nem 11 éves vagy.

A másik pedig, hogy megcsalt, megbocsátottad... Nos ezek után valóban nem az eszedért szeretnek.

2014. máj. 31. 18:36
 16/19 A kérdező kommentje:
A barátom 17 éves.
2014. máj. 31. 19:52
 17/19 anonim válasza:
Szo*pd le a g*ecibe azt kész. (Bőnyállal)
2014. máj. 31. 20:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Elég pofátlanság más cucca közt kutakodni.
2014. jún. 8. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Minek jársz pasival ha nem akarsz szexelni?
2014. jún. 10. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!