Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek az elsőtől. Valaki még...

Félek az elsőtől. Valaki még van igy? 14/L

Figyelt kérdés
Manapság már mindenki korán el akarja vesziteni de én félek és nem akarom. Korainak tartom. Mások már nagyban csinálják. Én nem akarom. Van még valaki igy evvel?
2014. máj. 27. 12:07
1 2
 11/16 Andrea Henrietta ***** válasza:

14 évesen kár elkezdeni... Főleg ha félsz. Én 20 éves voltam mikor elvesztettem, és nem bántam meg hogy vártam. A te korodban még a barátkozásra, sportolásra, tanuládra, hobbykra fordítsd a figyelmedet.

Addig nem éri meg senkivel ágyba bújni, amíg nincs meg a 120%os bizalom.

2014. máj. 27. 12:35
 12/16 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és még szűz.Egyáltalán nem szégyenlem,legalább nem vagyok olyan mint a mai 14 évesek 90%-a.:) szerintem addig te se gondolkodj ilyenen,amig nincs egy olyan barátod akivel régóta együtt vagytok,és érdemesnek találod Őt arra,hogy ő legyen neked az első:)
2014. máj. 27. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 évesen feküdtem le először fiúval, addig nem akadt olyan srác, akivel megtettem volna. Bár néha kicsit már gáznak éreztem, a barátnőim pl. egyszer sem cssztettek érte (pedig egyikük igazi csapodár). Megérte várni, a barátom nagyon figyelt rám, türelmes volt, várt (egy hónapot kellett csak :D)... nemrég költöztünk össze és tervezgetjük a jövőt. Szerintem ne siesd el, és senki véleménye ne érdekeljen. :)
2014. máj. 27. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13-as nem hiszem el, hogy van ilyen lány. Te egy csoda vagy :) Úgy tűnik megérte várnod.

Tisztelet neked!

24/F

2014. máj. 27. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Gyere, majd én bevezetlek a jóba! Nem kell félni!;)
2014. máj. 27. 23:31
 16/16 anonim válasza:
100%
Ne gondolkodj még a szexen.14 vagy.Bőven van még időd.később még értékes lesz,amikor találkozol egy rendes fiúval :)
2014. máj. 29. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!