Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek az elsőtől. Valaki még...

Félek az elsőtől. Valaki még van igy? 14/L

Figyelt kérdés
Manapság már mindenki korán el akarja vesziteni de én félek és nem akarom. Korainak tartom. Mások már nagyban csinálják. Én nem akarom. Van még valaki igy evvel?
2014. máj. 27. 12:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
a te korodban nem normális a szex.
2014. máj. 27. 12:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van. Sok. Ráérsz.
2014. máj. 27. 12:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha 10 év múlva teszed fel ezt a kérdést akkor lesz alapja. Addig meg ne foglalkozz másokkal, az ő bajuk ;)
2014. máj. 27. 12:09
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Amíg félsz, nem kell. Plusz, szerintem, ha nincs valami nagyon nagyon nagy és hosszas szerelmed előtte, 18 alatt ne is foglalkozz vele.
2014. máj. 27. 12:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez te tényleg fiatal vagy, várj még az igazira, és ha a többiek beszólnak akkor szarba se vedd őket
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minimum 2 évet ráérsz még. HA félsz tőle, és nem is kívánod nem hajt a vágy érte akkor felesleges.
 8/16 A kérdező kommentje:
Értem. Én is korainak tartom. Csak vannak akik nem.
2014. máj. 27. 12:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A te korodban én így voltam. Figyelj, egy dolgot jegyezz meg: hogy mikor fekszel le valakivel, pláne mikor veszted el a szüzességedet, az a TE ügyed. Ez olyan valami, amiben senki más nem diktálhat, ez nem divat kérdése, ilyesmit nem lehet elvárni sem. Mint ahogy van olyan lány, aki korán, más meg későn menstruál először, van olyan, aki korábban, mások pedig később fogják készen érezni magukat az első szexuális élményekre. Miért lenne az gáz vagy ciki, ha kivárod, amíg úgy érzed akarod, és egyáltalán amíg találkozol valakivel, aki iránt úgy érzel, hogy vele szeretnéd elveszíteni? Szerintem neked van igazad, ha még várni akarsz az ilyesmivel, ezzel megspórolhatsz magadnak egy kellemetlen élményt (mert ha nem akarod igazán, tuti nem lesz valami jó).
2014. máj. 27. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
hát figyelj... én anno régen úgy gondoltam, és mostanáig is így gondolom, hogy amíg félsz tőle, addig nem vagy rá készen, és addig nem szabadna csinálni, mert csak megbánod és rossz emlék lesz. izgalom, izgatottság az persze, logikus, de amíg félelemmel gondolsz rá, addig ne. az, hogy a többiek mit csinálnak, az mellékes, a te életed, nem az övék. ha te még nem vagy rá kész, akkor ne csináld, ha már úgy érzed, hogy kész vagy, akkor csináld. nem szabadna a többiek életének ennyire befolyásolnia a tiédet. főleg, hogy ez nem egy olyan hűdemilyen nagyon fontos dolog, ami meghatározza az egész jövőd. ez csak egy kis szeletke a sok élményből, ami vár még rád, csak mindenkinek máskor jön el az ideje ezekre a dolgokra. ha belegondolsz, az első vérzése is mindenkinek máskor jön meg, most azért, mert 12 évesen fele osztályom már vérzett, én még nem, izgulnom kellett volna, hogy jaj, mi lesz? :) csak nyugi, amint eljön a te időd, szellemileg és mindenhogy, akkor majd te is érezni fogod, és legfőképpen: élvezni. :)
2014. máj. 27. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!