Miért lettek a lányok ilyen gonoszak hogy már emberéletek is száradnak a lelkükön?
Figyelt kérdés
Olvassátok el a cikket! Régen nem volt ilyen mert a katonáknak elvették a szüzességét legkésőbb 18-19 éves korukban és csak azok maradtak szüzek akik azok akartak maradni.
Manapság egyre több a szűz férfi és egyre több az olyan nő akiket az alfák passzolnak át egymásnak sorban.
Olyan szörnyű világban élünk amely affelé tendál hogy a férfiak 1%-a kapja meg a nők 99%-át miközben a férfiak 99%-a osztozik a maradék 1%-on akik a fizetős prostik.
2014. máj. 25. 03:06
81/85 anonim válasza:
"Ruhálya"? "Faji hierarchiában magasabb szintű Emberek"? "Kis Mongolok"? "Északi óriások"? "Alacsonyabrendűb"? Valaki fordítson nekem, mert nem értek semmit...
82/85 anonim válasza:
21 éves lány vagyok, fiús viselkedésű, amiért a fiúk állandóan gúnyoltak. Általános iskolás korom óta nem is hordok szoknyát, mert megszoktam, hogy beszólnak érte. Soha nem volt barátom, pedig nem vagyok ronda.
Azt hiszem itt az ideje kiirtani egy iskola fiúpopulációját. Igen, ez lehet a megoldás.
83/85 A kérdező kommentje:
82: A hozzád hasonló lányok akiket eddig megismertem általában aszexuálisok.
2014. jún. 23. 22:59
84/85 anonim válasza:
Neked is pusztulnod kell, 83as.
85/85 anonim válasza:
Itt sokak fejében nagyon rendet kéne tenni, főleg a tiédben kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!