Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lettek a lányok ilyen...

Miért lettek a lányok ilyen gonoszak hogy már emberéletek is száradnak a lelkükön?

Figyelt kérdés

[link]

Olvassátok el a cikket! Régen nem volt ilyen mert a katonáknak elvették a szüzességét legkésőbb 18-19 éves korukban és csak azok maradtak szüzek akik azok akartak maradni.

Manapság egyre több a szűz férfi és egyre több az olyan nő akiket az alfák passzolnak át egymásnak sorban.

Olyan szörnyű világban élünk amely affelé tendál hogy a férfiak 1%-a kapja meg a nők 99%-át miközben a férfiak 99%-a osztozik a maradék 1%-on akik a fizetős prostik.

2014. máj. 25. 03:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező!

" 7: A férfiaknak fizetniük kell érte, a nők bármikor megkaphatják ingyen. "

Oké, elismerem, szex dolgában ultraszuper előnyben vannak a nők, de ezen kívül szinte csak hátrányaik vannak az életben, ugymint:

- sokkal nehezebben kapnak munkát, és akkor is kevesebbet keresnek, mint mi (még szerencse, hogy ingyen van nekik a szex).

- Ha egy nő nagyon ronda, általában csak a nagyon gáz pasik akarják felszedni és azok is csak meg akarják dugni ( míg ugye egy ronda pasi elmehet dugni egy bombázóhoz is ha megfizeti).

- ezerszer inkább születnék ronda pasinak, mint gyönyörű nőnek (bocsi, csajok, ha lehangollak titeket), ugyanis párszor elgondoltam már, milyen baromi rossz lehet hogy napi 10 pasi nyomul rá, és sokukat le sem lehet rázni. Szerintem ez a zaklatott élet sokkal rosszabb, mint az enyém (pedig 5 éve nem voltam nővel) mert igaz, hogy fizetnem kell a szexért, de a nyugalmat bármikor megkapom ingyen.

- a csajok hamarabb veszítik el a vonzerejüket, az idő múlásával, mint a pasik.

Én baromira nem vagyok egy nőknek nyalizó típus ( ha az lennék nem itt tartanék), de hogy ők a gonoszok, mi meg az áldozatok, ez iszonyat nevetséges, szűklátókörű és énközpontú agyszülemény.

32F

2014. máj. 25. 14:37
 32/85 Költőnő? ***** válasza:
84%

Szimpatikus, érett, felnőtt emberhez és férfihez méltó gondolkodás.

Tiszteletet érdemlő.

2014. máj. 25. 14:50
 33/85 anonim ***** válasza:
62%

A 9. vagyok

A szex senkinek sem (nőnek és férfinak sem)"jár", ez nem valami amivel egy lány "tartozik" neked... Akkor csinálják, ha van 2 ember, akik szeretik egymást, van egy jó kapcsolatuk, és mindketten akarják. És ez nagyon nem mindegy, egy nő kényszerből csak ritkán szexel, ha ilyenről van szó, akkor még szép, hogy pénzt kér érte, ergo prosti. Egyéjszakás kalandoknál meg mi más számítana, ha nem a külső és a vonzalom? Ne csodálkozz, ha nem veled szeretnének lefeküdni, hiszen az írásodból az jön le, hogy te meghatározod, hogy mikor kell szexelniük, és ők szétteszik a lábukat...Ez nem így működik... Egy értelmes nő (vagy férfi) inkább van egyedül (a szingliség nem elítélendő, mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné), mintsem guminőnek használja valaki, aki alapból lenézi a nemét.

A hozzáállásodon kellene változtatni szerintem,ugyanis a lányok megérzik ezt...Kicsit olyan ez, mint az iskolában: ha azt mondogatod magadnak, hogy hülye vagy, nem sikerül a dolgozat, ha meg pozitívan állsz hozzá, és tanulsz=nyert ügyed van.

Na meg az, hogy egy gyilkost sajnálsz, és a nőket támadod, hát no comment. Ezt meghallva egy lány tudod mire gondol? (képzeld bele magad a helyébe)

És azzal, hogy mi volt régen, nem hiszem hogy kellene foglalkozni ebben a kérdésben, mert régen egész más volt minden, és területenként, korszakonként és társadalmi csoportonként is változó volt a helyzet... Inkább nyugodj bele, hogy ma már a szex két ember kölcsönös örömszerzését jelenti, nem azt, hogy a férfi csettint, hogy most van kedve, és a feleségének meg kötelessége a rendelkezésére állni.

2014. máj. 25. 15:00
 34/85 anonim ***** válasza:
83%

"6: Nem kell mindenkinek fogadnod csak azon a tipikus női hozzáállásodon változtatni hogy a külső fontosabb mint a belső. "

Soha a büdös életben nem volt ilyen hozzáállásom, így feleslegesen téped a pofádat!

Amúgy az előttem szólóknak igaza van, teljesen beteg gondolkodás a nőkre kenni egy ilyen esetet, amit ez a csávó csinált.

2014. máj. 25. 16:12
 35/85 anonim ***** válasza:
72%

A gyilkos twitteréből egy bejegyzés pár nappal az esemény előtt: From the Santa Barbara shooter’s twitter:

"Why are girls sexually attracted to obnoxious, brutish men instead of sophisticated gentlemen such as myself? #girls #perverted #sex #unfair"

'A lányok miért, a flegma, ERŐSZAKOS férfiakra buknak a hozzám hasonló szofisztikált úriemberek helyett?'

Szóval, ha eddig kérdés volt, konkrétan EZÉRT kapunk herótot az állítólagos 'rendes srácoktól'. Mert mindegyik egy férfi dominanciát és szexista elvárásokat hirdető farok.

2014. máj. 25. 16:12
 36/85 anonim ***** válasza:
73%

23: Mutasd meg azt a lányt aki évi 200 ezerért lenne a barátnőm.

nem pénzért lesz barátnőd te kis buta! ennyi költség az AMIT Ő IS RÁD KÖLT ÉS TE IS RÁ! MOZI, ÉTEL, UTAZÁS

ennyiből kijön, szegényeknél kevesebből is. spórolnak mindenen

2014. máj. 25. 16:18
 37/85 anonim ***** válasza:
77%

Az elmebeteg gyilkos videója alatt rengeteg ilyen komment született:

[link]

Emberek, a világ hivatalosan is megérett a pusztulásra! :(

2014. máj. 25. 17:10
 38/85 anonim ***** válasza:
80%

A nők gonoszak, mert nem fekszenek le egy vadbarommal?

Kérdező, te NAGYON BETEG vagy!!!!!

2014. máj. 25. 17:14
 39/85 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező,

Nagyon megdöbbentőnek tartom azt a hozzáállást, hogy ha bárki is úgy gondolja, hogy ez a tragédia "a nők gonoszságának" a következménye, nem pedig egy elborult agyú, másokhoz alkalmazkodni képtelen és az élettel járó mindennapi kihívásokkal megbirkózni képtelen, normális erkölcsi értékékrenddel nem rendelkező ember ámokfutásának.

Az én első szerelmem majdnem betöltötte a 22. életévét, amikor életében először szeretkezett velem, pedig ráadásul egy nagyon jó fej, kedves, jóhumorú pasi volt, és még jóképű is.

Nem mészárolt le ártatlan embereket amiatt, hogy ennyi ideig „kénytelen volt” várni valamire, amire már egészen biztosan ő is vágyott férfi létére, (és akkor sem tette volna, „szexuális frusztrációjára” hivatkozva, ha 30 éves koráig, vagy akár élete végéig nincsen párkapcsolata.) Ő azóta három kisfiú boldog apukája, nem egy ámokfutó gyilkos, aki családok életét döntötte romba.

Van két olyan barátom, volt évfolyamtársam, akik a videón látható fiatelembernél jóval előnytelenebb külsejűek, de éplelkű, ép értékrendű férfiak, és ha nem is 22 évesen, de pár évvel később megtalálták a párjukat, és ma már családjuk van.

20 éve ismerek olyan hölgyet, akinek fiatal kora óta az volt az álma, hogy nagy családja legyen, 3-4 gyerekkel. Nem egy bányarém, és nem is egy hárpia, de mondjuk reálisan nézve az átlagosnál jóval kevésbé vonzó nő. Volt reménytelenül szerelmes, és volt olyan férfi, aki udvarolt neki, de sajnos nem volt kölcsönös a vonzalom. Ő már elmúlt negyven éves, mindig egyedül élt, és nem születhettek meg a gyerekei, akiket annyira szeretett volna.

Ha az ő fájdalmát, keserűségét, csalódottságát és frusztrációját hasonlítod ahhoz a 22 éves gyilkoséhoz, akkor az ő részéről te arányosan nézve hány ártatlan emberélet kioltását látnád érthetőnek és elfogadhatónak, és mondanád rá utólag, hogy mindez azért történt, mert „ilyen gonoszak a férfiak, hogy már emberéletek is száradnak a lelkükön.”?

A 12 éves unokahúgom osztálytársát pár hónapja temették el a szülei, bő másfél év, az életéért folytatot kétségbeesett küzdelem után. Több, mint fél évet veszítettek el azzal, hogy az orvosok először zsírcsomónak diagnosztizáltak egy eleve rossz prognózisú, gyors lefolyású daganatos betegség miatt képződött áttétet, és azt mondták, nem kell vele foglalkozni, mindamíg nem nő jóval nagyobbra.

A nővére és a szülei, akiknek a karjában halt meg otthon, miután előtte hónapokig már csak morfium injekciókkal lehetett csillapítani a fájdalmait, majdnem beleőrül a fájdalomba, mégsem fognak soha embereket ölni tehetetlen fájdalmukban.

Meg tudnád saccolni, hogy ha minden ember ehhez az elkövetőhöz hasonlóan torolná meg az őt ért csalódásokat, fájdalmakat és frusztrációkat, ahelyett, hogy megtanulja megfelelően kezelni őket, és elfogadja, hogy ő a felelős a saját életééret, és neki kell változnia, változtatnia valamin ahhoz, hogy változzon az élete is, és előbb-utóbb elérje, amire vágyik, akkor hány éven belül pusztulna ki az egész emberiség?

Sem elegendő információm, sem a szaktudásom nincsen meg annak a megítéléséhez, hogy ez a 22 éves fiatelember elmebeteg volt-e vagy sem.

Nem vagyok pszichológus, de biztos vagyok benne, hogy nem a külseje, hanem a személyisége és a szociális készségei volt az oka annak, hogy nem úgy fogadták a nők a közeledését, ahogy ő szerette volna.

Te egyébként el tudod képzelni, hogy ha képes volt előre megfontolt szándékkal olyan embereket random módon legyilkolni, akiknek semmi köze az ő problémájához, és akiket még csak nem is ismert, azután, hogy az előtte felvett videóban a nőket becsmérelve magát felsőbbrendű lénynek nevezni, akkor ha történetesen egy hónappal korábban talál egy barátnőt, akkor minden rendben lett volna vele pszichésen a továbbiakban, és leéli az életét normális, a társadalmi normákhoz alkalmazkodni képes ember módjára?

Onnantól fogva tudta volna megfelelő módon kezelni például azt, ha a barátnőjének nem mindenről az az elképzelése, mint neki, vagy ha az később bármilyen okból szakít vele, vagy ne adj isten megcsalja?

Vagy esetleg egy alternatív valóságban ezek lettek volna azok a sérelmek, amiket a videójában felsorol, és amivel megindokolja, hogy szerinte miért is jogos, hogy - jobb esetben csak azt a szerencsétlen nőt , rosszabb esetben néhány másik embert is a túlvilágra küld megtorlásképpen?

Még egy dolog: nem vagyok egy bombanő, és nem is öltözködtem soha kihívóan, de nekem életemben több alkalommal nyúltak hátulról a lábam közé szexuálisan frusztrált férfiak tömött budapesti buszon és villamoson egyetemista koromban, nyúltak a szoknyám alá hátulról egyszer egy lemezboltban, egyszer a nyílt utcán kora este, egyszer egy vonatfülkében állt neki egy vadidegen férfi a combomat simogatni, mikor elbóbiskoltam, és két alkalommal markolta meg utcán szembejövő férfi a mellemet (egyik futva, a másik biciklivel mellettem elhaladva).

Minden alkalommal tehetetlen dühöt és undort éreztem, és megpróbáltam a hirtelen sokk után a tőlem telhető legjobb módon reagálni, de SOHA, de SOHA nem vontam le ezekből az esetekből olyan következtetést, hogy a férfiak úgy általában véve aberrált lények, testi erőfölényükkel alkalomadtán visszaélő gátlástalan barmok, akik egy nő kiszolgáltattságát kihasználva, a testét fogdossák kényük-kedvük szerint.

Pont ugyanúgy szeretem és tisztelem, becsülöm a férfiakat úgy általánosságban, mint a nőket, és igyekszem úgy élni, hogy ne általánosítsak, és ne ítélkezzek egyik vagy másik nem képviselőin bizonyos férfiak vagy nők viselkedése miatt.

Engem nagyon elszomorít, ha bárki komolyan úgy gondolja, ha ez a tragikus ámokfutás a nők gonoszságának a következménye.

Amit pedig a 99 % / 1% arányról írtál, arról szerintem te is pontosan tudod, hogy nincsen így, ha itt élsz köztünk, és megőrizted a megfigyelőképességedet, józan ítélőképességet és az objektivitásodat.

2014. máj. 25. 17:33
 40/85 anonim ***** válasza:
100%
traumatikus srác lehetett biztos volt az életébe egy két nagy törés
2014. máj. 25. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!