Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy van aki úgy gondolja élete végig csak egy emberrel szeretne lefeküdni és neki adja magát?

Figyelt kérdés
Nektek fontos hogy csak veletek "legyen" a párotok?

2014. máj. 23. 19:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Hátja. Bármennyire nem jellemző Magyarországra, és az egész vlágra, valahogy mégis csak szép dolog lenne, hogyha senkise kefélne félre.

"NEKI ADJA MAGÁT" ne add magad senkinek, nem te vagy a húsvéti piros tojás.

2014. máj. 23. 20:02
 12/24 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen párt, már közelebb vannak a harminchoz, mint a húszhoz. Úgy néz ki boldogok, minden okés. Nem így tervezték, csak így alakult.

Szerintem kell némi szerencse ahhoz, hogy elsőre megtaláld azt, akivel le tudnád élni az életed. Úgyhogy aki így tervezi, sok szerencsét kívánok.

Nekem nem fontos, hogy én legyek az első a páromnak.

2014. máj. 23. 20:05
 13/24 homo ludensz ***** válasza:
0%
A probléma csak az hogyha mindkettő ennyi tapasztalattal éri meg a várva várt "ünnepet" akkor az igencsak gyászosra fog sikeredni.
2014. máj. 23. 20:07
 14/24 anonim ***** válasza:

+1

De már kezdem feladni ezt, úgy tűnik szélmalom harc. Az ember senkinek sem odaadja magát. A szex nem ilyen "odaadom magamat" mintha teher lenne, vagy valami alku tárgya, esetleg "egye fene odaadom magam". A partnereknek megosztaniuk kell magukat másokkal, kölcsönösen. Nem ugyanaz.

2014. máj. 23. 20:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Mikor annak idején összejöttünk a feleségemmel, tudtam hogy ő lesz az egyetlen az életemben:) Neki adtam magam:D Szóval vele feküdtem le egyedül, és ez így is marad. Nekem ő az igazi.

24F

2014. máj. 23. 20:20
 16/24 A kérdező kommentje:
ohh ez de szep dolog :)
2014. máj. 23. 20:40
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
az evolúció nem erre kódolta az embereket. szerintem nagyon ritka, hogy ilyen egészséges embereknél megvalósulhasson.
2014. máj. 23. 22:32
 18/24 anonim ***** válasza:

evolúció, kódolás:D marhaság....a hűség döntés, szeretet és tisztelet kérdése semmi több.

Én is azt szerettem volna ha az igazi elsőre jön, de késett 5 évet....szóval nem az első volt. Örültem volna neki. Sok fájdalomtól megkímélt volna.

Viszont még így is megérte várni.

2014. máj. 24. 09:04
 19/24 anonim ***** válasza:
25 vagyok, a jelenlegi barátommal feküdtem le először, vele szeretném leélni a hátralévőt :) Remélem, így is marad...
2014. máj. 24. 13:48
 20/24 anonim válasza:
Az cuki.Én is ugy fogom tenni,biztos vagyok benne:)
2014. máj. 25. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!