Létezik h vki sírjon amikor elveszti a szüzességét?
Figyelt kérdés
(nem úgy értem h ha megerőszakolják, csak úgy ha azzal fekszik le amikor akar, és akkor amikor akarja, tehát h felvan készülve meg minden.. ) Csak felmerült bennem ez a kerdés..2008. júl. 29. 14:05
1/7 anonim válasza:
Én utána legszívesebben mindig mosolyognék:D De szerintem lehetséges az ellenkezője is... Boldogságtól is lehet sírni:)
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges. A hirtelen termelődött hormonok miatt akár sírás is lehetséges. Vagy azért mert nagyon fájt a behatolás vagy mert boldog.
3/7 anonim válasza:
Hát én sírtam, sőt bőgtem fél órán keresztül, nem tudom megmondani miért, nem fájt, még csak nem is véreztem, nem volt se jó se rossz, de mégis sírtam.
4/7 anonim válasza:
Bármennyire is fel vagy készülve, mégiscsak egy feszült alkalom az első. Igen, sírhat, a fájdalomtól, vagy csak érzelmi kitörésből is. Öleld át, vagy kérd meg, hogy öleljen át, míg elmúlik, bármi is az oka. :)
5/7 anonim válasza:
Barátnőm egyszer elsírta magát szeretkezés után. Örömében. Bár az nem az első volt.
6/7 anonim válasza:
hát sírni sírhat a fájdalomtól is... ha pl: a partnere nem megfelelően bánik vele odalenn. Lehet nagyon kedves és szeretik is egymást..
de hát ha nagyon erősen csinálja + nem nedvesedett be a csaj eléggé akkor fájhat nagyon.
7/7 anonim válasza:
Én 2szer sírtam sex közben..elöször az elsőnél mert egy kicsit fájt..de télleg csak kicsit sírtam..egyszer meg mert annyira jó volt a sex hogy olyan közel éreztem magamhoz mint még soha..és a végén mikor megölelt elkezdtem zokogni:) ő persze nagyon megijedt hogy fájdalmat okozott:)pedig az volt életem legjobb pillanata:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!