Szűz pasik mért nem mentek prostihoz?
Mert a hányinger kerülget tőlük.
Továbbá nem egy számomra semmit nem jelentő, érzelem mentes dugásban akartam elveszíteni a szüzességemet, hanem egy olyan lánnyal akit szeretek és aki szerelemből fekszik le velem.
Majdnem 21 voltam amikor megtörtént, és ez megváltoztatta az egész életemet. (Azóta már feleségül vettem azt akivel elvesztettem), és mindenkinek azt javaslom, ha tiszteli, értékeli saját magát egy kicsit is, ne k...vával veszítse el, hanem a szerelmével. Még akkor is, ha nem úgy alakul a kapcsolat, ahogy az enyém:) 25/F
21 évesen én is így gondoltam, hogy áh dehogy soha, nem ciki a szüzesség ... aha, most 26 vagyok, ráadásul nekem barátnőim is voltak, csakhát nem olyan egyszerű megtartani őket, főleg szexig eljutni.
Lassan 27 leszek és még mindig szűz... már 3 éve barátnőm se volt. Szóval nagy baromság ez a "várok a szerelemre" dolog... én is vártam b****tok meg, nagyon is sokáig. Vártam az igazira, közben kihagytam pár egyéjszakás kalandot is, mert túl jófiú voltam.
Nagy baromság az egész... elcsesztem a legjobb éveimet... Menjetek el bátran prostihoz, tanuljatok, okuljatok belőle, és nyugodtan ugorjatok fejest a kalandokba ezek után :) Fogadjátok meg egy vén szűz öregember tanácsát... :) A szüzesség, ahogy egyre öregebb és öregebb leszel, egyre nagyobb visszatartó erő, béklyó. Jobb minél előbb megszabadulni tőle.
Ahogy régen az apák felnőttéváláskor elvitték a gyermekeiket, hogy átessenek a tűz(szűzkeresztségen)...
Kb 22 éves koromig én is hasonlóan gondolkoztam erről, mint az elöttem kommentelők. Csak aztán össze hozott a sors pár nyomi csajjal, és meg változott a nézetem erről a barátnőre várásról.
Szal lett egy kocsim , aztán fel is kerestem egy normális, lakásos prostit. Az legalább szereti ha törődnek vele.
23f
Nőként hozzá szólnék!
Én például nem biztos hogy (akár egy éjszkás kaland) de lefeküdnék olyan pasival aki hivatásoshoz ment, de olyan sráccal se biztos akinek mindegy lyuk-lyuk bedugjuk alapon működik az agya....
Oké, de szerencsére a férfiak nem olyan hülyék (már aki), hogy mindent elfecsegjenek.
-Normális férfi nem picsogja el a volt szexuális partnereit, kalandjait.
-Normális férfi nem adja meg az email/FB jelszavát a barátnőjének, még ha imádja AKKOR SEM.
-Normális férfi nem csinál közös bankszámlát a nőjével.
-Normális férfi NEM engedi, hogy a telefonjában turkáljon a barátnője...
Sok dolog egyszerűen nem tartozik rátok, mert úgyis óriási patáliát csináltok belőle, szóval jobb esetben nem fogsz tudni róla :)
Mellesleg a mai lakásos prostiknál, akik rendszeresen járnak eü vizsgálatra, kevesebb az esélye, hogy elkapjon valamit, mintha szórakozóhelyen szed fel csajokat. Ez ilyen szerencsejáték :)
16-os vagyok
Képzeld hozzá férek a vőlegényem:
- bankszámlájához
-telefonjához
- facebookjához
- ismerem az exeit :D
Mégis imádjuk egymást és boldog a kapcsolatunk :)
előző vagyok
kiegészítésként annyi hogy természetesen ő is hozzá fér a dolgaimhoz
Még lehet... Bátyám is ezt hitte. Aztán egyszer közölte a felesége 6 év után hogy takarodjon a saját házából, mert már több hónapja összejött egy munkás palival. Házassági szerződés nem volt, nagy hitel a házon...
Egyet biztosan megtanultam, a házassági szerződés ALAP hogyha két ember összeteszi a fejét. Pontosan leírva ki mennyit adott bele, mert a kedves szerelmes társból a világon a legvisszataszítóbb anyagias tolvaj szemétláda lesz. Pont pár hónapja semmizte ki egy barátomat a nője, 15 év munkája egy gyönyörű vidéki házban, a csajnak is volt benne sok pénze, de soha nem írták mi merre mennyi. A csaj lelépett, és perrel fenyegette a barátomat, így el kellett adni a gyönyörű házat brutálisan áron alul. 15 év munkája ment tönkre, most a kislány meg sírva jár hozzá, hogy jaj hát nem úgy gondolta... Szánalom.
Sohasem lehet tudni mikor múlik el a szerelem, vagy mikor üt be a krach... Normális férfi mindig tart egy "titokdobozt", mert nem vagyunk picsogó libák, hogy minden titkunkat kifecsegjük. Kellenek közös dolgok, de kellenek privát terek is. Majd ha romlanak a dolgok akkor érzi meg az ember, hogy lehet nem kellett volna közös számla, meg közös email...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!