Szűz pasik mért nem mentek prostihoz?
Azért nincs barátnőm, és azérrt nem járok prostikhoz, mert ezekhez a mai nőkhöz gusztusom sincs.
A pénzemből inkább építtettem egy szép medendét.
23/F
Nem egyezik a nézeteimmel, mert:
-vallásos vagyok és elítélem
-mert nem személytelen szexre vágyom, hanem olyannal akarom csinálni, akit szeretek kívül-belül
-mert ennyi tartás és önbecsülés azért még maradt bennem
-mert veszélyes
Ezek közül akár csak egy is elég lenne, hogy miért NEM, de a négy együtt aztán... :) Soha meg sem fordulna a fejemben. Majd ha lesz olyan akit igazán szeretek... ha meg nem, hát ez van.
23/F
Komolyan mondom nem értem, miért van mindenki kiakadva a mai világban azon, ha valaki szűz. Nem tudom, de én még mindig nem kaptam el semmit a szűzektől. Nem fertőzőek, nem kell tőlük félni.
Nekem személy szerint van egy elvem. Nem mondom, hogy egy adonisz vagyok, de párszor lehetett volna már alkalmam dugni lányokkal. És pont ez a gond. Csak dugni. És nekem kell valamemnyicske kötődés. Miután végignézem minden érzelem nélkül, ahogy kényeztetnek és miután az életemben elszúrtam az Elsőket, nekem az a vágyam, hogy olyan lánnyal szeretkezzek életemben először, akivel kötődünk egymáshoz.
Remélem ez kielégítő válasz a kérdésedre. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!