Szűz srácok mért nem mentek prostihoz?
Figyelt kérdés
Idegessek vagytok mérgesek fusztráltak,szexhiány miatt,mért nem mentek prostihoz kort is
22f
2014. máj. 7. 16:26
1/24 anonim válasza:
Már gondolkodtam rajta, csak nem tudom mennyibe kerülne...
Van esetleg tapasztalatod, vagy tipped? 23F
2/24 anonim válasza:
Én tavaly akartam, de csak egy volt kint és az nem nézett ki elég jól, de idén nyáron lehet, hogy elmegyek egy luxusprostihoz, mert már nagyon kúrhatnékom van. Amúgy vannak páran akik azért nem mennek, mert bár nyilván akarnak már k*rni de azért vannak elveik és inkább olyan csajjal dugnának akinek nem kell fizetni, eleinte én is azt akartam de már leszarom.
3/24 anonim válasza:
Kérdező, én már voltam prostinál, de egyáltalán nem adja vissza azt az érzést, amit egy barátnő nyújtana...
4/24 anonim válasza:
Mert nem vagyok hajlandó fizetni azért, ami alapból mindkét félnek jó kell hogy legyen. Majd ha lesznek ingyenes prostik akkor talán. De jelenleg van párom, akit nagyon szeretek és nem szorulok prostira.
5/24 anonim válasza:
3-asnak üzenem, tavaly egy utca szélen állónál 4 ezer lett volna egy dugás de az nagyon nem nézett ki jól. Egy luxusprosti egyszer tavaly elmondta, hogy mennyiért vállalja, annál 15 ezer egy óra, szerintem úgy általánosságban 10 és 30 ezer közt mozog náluk az óradíj.
6/24 anonim válasza:
Egy prosti annyit ér, mintha kiverném, csak még fizetni is kell érte.
Szeretetet nem kapok tőle, nekem pedig arra van szükségem, a szex sem ér semmit anélkül.
7/24 anonim válasza:
Köszönöm a válaszodat 7. természetesen nem utcaihoz mennék.
8/24 anonim válasza:
15 ezer egy óra? Az szerintem nem a luxus kategória.
9/24 anonim válasza:
Hát a luxusok közt gondolom az olcsóbbak közt van aki 15K egy órára. Nincs összehasonlítási alapom, mert nem kérdeztem meg többet, de gondolom, hogy vannak akik elkérnek 30-40 ezer körül vagy még többet is egy órára, vagy lehet hogy van aki több 100 ezret, de ahhoz menjenek a milliárdosok.
10/24 anonim válasza:
talán mert némelyeknek van valamennyi igényük maguk felé és egy kicsit még tisztelik is saját magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!