Szűz srácok mért nem mentek prostihoz?
Idegessek vagytok mérgesek fusztráltak,szexhiány miatt,mért nem mentek prostihoz kort is
22f
Ne menjenek,nekem nem kéne olyan pasi!!
18/L
9000/óra a normális lány(vidéken). a luxusprosti akár többszázat is elkér, vagy efeletti összeget. én azért nem ajánlanám a prostizást, mert azzal nem lehet megtanulni szeretkezni. tudom mit beszélek, mert én prostival vesztettem el. bár ilyen alap dolgokat lehet fejleszteni, mint a lyukérzék. valamelyik prosti egész segítőkész, ha tanulni akarsz. de a többség az nem foglalkozik tanítgatással.
barátnőt kell szerezni. csak hát az nem olyan könnyű.
en regebben akartam ,de mar nem erdekel. Prüd lettem.
27/F
"Amúgy vannak páran akik azért nem mennek, mert bár nyilván akarnak már k*rni de azért vannak elveik és inkább olyan csajjal dugnának akinek nem kell fizetni"
Ez nálam nagyon ott van, mint elv. Hogy ne kelljen fizetni.
Nem az, hogy kölcsönös vonzalom legyen köztetek, és a másik is vágyjon az érintésedre minden porcikájával. Esetleg szerelmesek legyetek, és neki is csodálatos legyen az az első éjszaka a karjaidban.
Ne kelljen fizetni. Mert van, akinek vannak elvei.
És k*rni, dugni, még véletlenül sem szeretkezni.
előző, nagyon igazad van!
Amúgy a fertőzéstől én is féltem. Ennek ellenére gumi nélkül voltam egyszer prostival. Még nem voltam vizsgálaton. De mostanában elmegyek és kivizsgáltatok mindent. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz az eredmény.
Miért is kellene oda menni?
"Idegessek vagytok mérgesek fusztráltak,szexhiány miatt"
én rám egyik sem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!