Elmenjek gyakorolni prostihoz?
"Barátnőm az volt, 5 évig, ami nem kevés idő, de szex nem volt, csak orális szex."
mond hogy vicc kérlek
mondd hogy vicc!! 5év???????? egy nővel szex nélkül? ...ásd el nagyon mélyre a nővel együtt magad is.
2hetet érdemes megvárni mert lovag az ember de 5év.VICC!!
Lehet hogy kéne. 24 évesen azért már furának nézne, hogy nem voltál előtte senkivel és a rossz szex szakítóok lehet.
De ha meg rájön, hogy prostizol az meg tuti szakítóok. Neked kell eldöntened.
5év?
5?????
Azt meg hogy???????????
ki kell dobni ennyi,kicsit nyersen fogalmazva egy nővel a szex miatt van az ember meg h jól főz :D minden ezek után jön.De valószínűbb h féltél h nem lesz másik.
amúgy menj el prostihoz gyakorolj rádfér.
Nos prostival gyakorolni nem igazán fogsz tudni. A prosti csak gépies szex lesz, koránt sem az a törődés várható amit egy szerelmi partnertől kapsz/neki adsz.
Az 5 év elég meredek. Feltételezem komoly szakemberhez fordultatok a problémájával ugye?
Egyszóval: tanulási célzattal kár "szakemberhez" fordulnod, mert nem fogod azt kapni amit vársz.
ne menj!!
én nem örülnék neki, ha az új barátomról megtudnám, h egy prostival volt. inkább legyen szűz! úgyis tudod, mit kell csinálni.:)
az 5 év sok idő, de inkább tiszteletre méltó, h nem hagytad ott. nem értem a többiek ezen mit problémáznak.
5 évig nem szexelni?Most ledöbbentem.
Szerintem igen,menj el,mert egy 24 éves srác aki béna a szexben elég kiábrándító.
Le a kalappal! 1 napot nem bírok ki anélkül,hogy ne csapnám ki ha éppen erre kerül sor vagy ne lennék nővel ...14éves korom óta..és most vagyok 25... :) Tényleg le a kalappal! Ha van lovéd,menj de ne feledd ők csak cicababák kikenve...egy átlagos barátnő sose fogja mindennap meg éjszaka is ki kenni magát...(sajnos) XD Pedig én is élveznék egy ilyen kis csajt... ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!