Lehet lelki háttere annak, hogy szűz vagyok még? Vagy csak a körülmények miatt nem volt még férfi "úgy" az életembe?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Soha nem voltam "bulizós" típus. Szerettem otthon lenni. Ha tetszett valaki hát nem a korosztályomból az biztos. Mindig a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódtam. Persze esélyem nem volt náluk, ami érthető is. Kezdek félni hogy egyedül fogok maradni..., hogy egyszer csak azt veszem majd észre, hogy már 30, 35, 40 éves vagyok és még mindig magányos. Ketyeg az időm. Ez tény. Nektek mi a véleményetek erről?
Egyébként csendes, félénk lány vagyok.
2014. máj. 17. 19:19
11/14 anonim válasza:
Járj el sokfelé, barátnőiddel, vagy menj el egy okj-s képzésre, vagy tanfolyamra, vagy nyelvsuliba, vagy sportolni, vagy jógázni.. Bármi olyanra, ahol sokféle emberekkel kis csoportban ismerkedhetsz meg.. így partyk és különösebb nagy bátorság nélkül is megadod az esélyt arra, hogy valaki felfigyeljen rád, hisz többmindenkit fogsz ismerni :)
12/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna.. :P
13/14 anonim válasza:
"Persze esélyem nem volt náluk"
hallod egy hamvas fiatal testű nőnek hogy a faxba ne lenne esélye mondjuk egy 40 évesnél?
14/14 A kérdező kommentje:
Hát komoly kapcsolatra nem sok esélyem van, ha az illető férfinak van párkapcsolata és gyerekei... Szerető nem akarok lenni.
2014. máj. 18. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!