Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam meg egy srácnak...

Hogyan mondjam meg egy srácnak hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és nem volt még olyan párkapcsolatom ahol elérkezettnek láttam volna a szexet. Mivel a velem egykorú lányok többsége már nem szűz, úgy érzem,hogy egy srác emiatt,máképp nézne rám. Attól tartok,hogy ha ezt elmondom akkor "elüldözöm" magam mellől. Van egy srác akivel nagyon jól megvagyunk, és talán ő az akiben megtudnék annyira bízni,hogy neki adjam magam, de félek hogy "elszalad" ha megtudja,hogy egy szűz lánnyal van dolga. :(

2014. máj. 17. 00:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
46%
Akadnak olyan srácok bizony, de amúgy nem rögtön kell letámadni ezzel, mert akkor azt fogja tudni, hogy elakarod veszíteni. Azt is felmerülhet benne, hogy emiatt vagy vele és nem vagy szerelmes, ő meg teszi a dolgát és szűztelenít. Szerintem jobban jársz, ha akkor közlöd vele mikor a bugyid húzza lefele! Ez nagyon jó tanács, fogadd meg.
2014. jún. 21. 10:24
 32/41 anonim válasza:
75%
Nincs olyan férfi a világon aki ne vágyna szüz nõre.
2014. jún. 21. 10:33
 33/41 anonim ***** válasza:
Ne a mai világra hagyatkozz! Nem minden fiúnak kell az olyan lány, akin átmentek már jónéhányan! Én 17 évesen vesztettem el és ez büszkeség is volt a páromnak! Nem pedig szégyen. Ennek mindenki örülne, mivel ritka manapság!
2014. jún. 21. 10:37
 34/41 anonim ***** válasza:
Higyjétek el nem mindenki örül neki.
2014. jún. 21. 10:39
 35/41 anonim ***** válasza:
Ha majd elmondod neki, ha úgy érzed, hogy itt az ideje, elmeséled majd itt nekünk, hogy hogyan regált rá? :-)
2014. jún. 21. 16:40
 36/41 A kérdező kommentje:
Mindenképp :) köszönöm a kedves hozzàszólásokat, nagyon sokat segített :)
2014. jún. 21. 19:29
 37/41 anonim ***** válasza:
Most akkor én mit szóljak, 21 éves vagyok, és még soha nem jártam senkivel...
2014. jún. 21. 19:38
 38/41 A kérdező kommentje:
Nekem is ő az első.. Az unokatesóm pedig akkor jött össze az első barátjával amikor annyi idős volt mint te, most 25 éves, már feleség és egy csodálatos kisfiú anyukája :)
2014. jún. 22. 11:43
 39/41 anonim ***** válasza:
szerintem a normális srác keresi azok társaságát akin nem ment még át senki..
2014. jún. 22. 12:14
 40/41 anonim ***** válasza:
37-es vagyok, sok szerencsét, és szerintem ne félj elmondani. Ha már vagytok annyira, nem hiszem, hogy probléma lesz neki. Mellesleg még ő is lehet szűz, nem?
2014. jún. 22. 18:44
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!