Hogyan mondjam meg egy srácnak hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és nem volt még olyan párkapcsolatom ahol elérkezettnek láttam volna a szexet. Mivel a velem egykorú lányok többsége már nem szűz, úgy érzem,hogy egy srác emiatt,máképp nézne rám. Attól tartok,hogy ha ezt elmondom akkor "elüldözöm" magam mellől. Van egy srác akivel nagyon jól megvagyunk, és talán ő az akiben megtudnék annyira bízni,hogy neki adjam magam, de félek hogy "elszalad" ha megtudja,hogy egy szűz lánnyal van dolga. :(2014. máj. 17. 00:05
2/41 A kérdező kommentje:
A mai srácok inkább vannak együtt egy olyan lánnyal akin átment már egy kisváros? :\
2014. máj. 17. 00:08
3/41 anonim válasza:
Valóban, jobban is jársz, ha ilyenért ott hagy. Gondold el, milyen jellemre vall, ha ilyenért ott hagy. Jobb is az ilyentől távol maradni. Ha igazán szeret, akkor így is elfogad. Meg amúgy is, ezt nem kéne sem előnyként, sem hátrányként felfogni.
4/41 anonim válasza:
ha primitív, igen. ha van egy kis esze, akkor nem.
5/41 anonim válasza:
Szia!
Én is 18 éves vagyok és szintén szűz. Szerintem ha emiatt otthagy, akkor nem érdemel téged.
6/41 anonim válasza:
Szerintem csak mondd meg neki, hogy szűz vagy, legyen türelmes, és hogy bíznod kell benne, hogy először lefeküdj vele. És csak akkor tudod megcsinálni, ha megbízol benne, nyugodt vagy és el tudod magad engedni.
7/41 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves srác,csupaszív, de nagyon gátlásos vagyok emiatt, nem is merem őt közel engedni magamhoz. Szinte cikinek érzem,hogy még szűz vagyok, de biztos ez az én hülyeségem.. :\
2014. máj. 17. 00:13
8/41 anonim válasza:
egyetértek a többiekkel. én is pár napja mondtam el egy srácnak, hogy még szűz vagyok és eléggé féltem, hogy hogyan reagál majd, de felesleges volt aggódnom:) ha normális akkor ebből nem csinál problémát, más esetben azt érdemli ha tojsz a fejére:)
a kérdésre pedig, hogy hogy mondd el: ha nagyon jól elvagytok, akkor egy idő után csak szóba kerülnek az ilyen dolgok és nyugodtan elmondhatod neki:)
19L
9/41 A kérdező kommentje:
És a srác hogy reagált rá?
Nagyon tartok ettől a helyzettől, iszonyatosan szégyenlős és félénk vagyok, de nem akarom őt a gátlásaim miatt elveszíteni.
Köszömöm a válaszokat. :)
2014. máj. 17. 00:20
10/41 anonim válasza:
Most ez komoly? Jelenlegi barátnőm 17 évesen vesztette el a szüzességét, én majdnem 18 évesen. Egyáltalán nem gáz, vannak olyanok, akik még 20 évesen is szüzek, az ilyen dolgot nem kell elsietni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!