Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam meg egy srácnak...

Hogyan mondjam meg egy srácnak hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és nem volt még olyan párkapcsolatom ahol elérkezettnek láttam volna a szexet. Mivel a velem egykorú lányok többsége már nem szűz, úgy érzem,hogy egy srác emiatt,máképp nézne rám. Attól tartok,hogy ha ezt elmondom akkor "elüldözöm" magam mellől. Van egy srác akivel nagyon jól megvagyunk, és talán ő az akiben megtudnék annyira bízni,hogy neki adjam magam, de félek hogy "elszalad" ha megtudja,hogy egy szűz lánnyal van dolga. :(

2014. máj. 17. 00:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19 évesen veszítettem el a szüzességemet. Mond azt neki, hogy még nem voltam senkivel. Ha értelmes srác, akkor nem lesz semmi probléma.
2014. máj. 28. 20:44
 22/41 anonim válasza:
Ha szeret megérti,ha nem akkor nincs értelme együtt lenni..És nem szégyen az ha még szűz vagy :) 19L
2014. máj. 29. 11:46
 23/41 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha 18 éves vagy és még szűz, sőt büszke lehetsz magadra sőt a fiúd is legalább nem vagy (ezekszerint) olyan ribi mint a mai lányok,hogy fűvel-fával... :)
2014. máj. 29. 16:46
 24/41 anonim ***** válasza:

Egy normális srácnál ez nem gond. Sőt ami azt illeti ez inkább megtiszteltetés, kitünteted a bizalmaddal. Ezt most komolyan mondom.

Menekülni akkor menekülnek, ha azt közlöd, hogy szűz vagy és csak házasság után vagy hajlandó elveszíteni. Akkor a többség nyúlcipőt köt, ami érthető.

2014. jún. 6. 10:02
 25/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat, tényleg sokat jelent, már nem is félek annyira ettől a dolgoktól. :)
2014. jún. 6. 17:01
 26/41 A kérdező kommentje:
*dologtól
2014. jún. 6. 17:02
 27/41 anonim ***** válasza:

Ha annyira szeretitek egymást, és annyira megbízol benne, hogy vele fogsz életedben először szeretkezni, akkor szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy elmondod ezt neki, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje. :-)

Később is fontos lesz, hogy őszintén tudjatok egymással beszélni bármiről, beleértve minden olyan kérdést, ami a szexualitással kapcsolatos.

Miért "üldöznéd el" magad mellől? De most komolyan? :-)))

Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy kifejezetten örülni fog neki. Próbáld egy kicsit az ő szemszögéből nézni a kérdést:

Férfi létére is tudja, hogy egy nő életében ez milyen nagy jelentőségű, meghatározó esmény.

Szerinted milyen érzés lehet neki az a tudat, hogy hozzá vonzódz annyira, őt szereted annyira, ő érdemelte ki a bizalmadat annyira, és ő "varázsolt el" téged annyira, hogy vele akarod megélni életedben először a szeretkezés csodáját?

Nem fordulhat elő egyébként, hogy ő meg azon gondolkozik, hogy hogyan mondja el neked, hogy neki is Te leszel az első? :-)

2014. jún. 7. 00:20
 28/41 A kérdező kommentje:
Ez semmi esetre sem fordul elő, ebben biztos vagyok. :)) Itt olvastam gyk-n, hogy írta pár srác hogy ők nem szeretik a szűz csajokat és hogy inkább nem is foglakoznak velük mert ők még nem tudják hogy mit akarnak (mármint a csajok). Ezért bizonytalanodtam el ezzel kapcsolatban :\
2014. jún. 7. 21:58
 29/41 anonim ***** válasza:

Ezt írtad róla:

"Nagyon kedves srác,csupaszív."

El tudod képzelni róla, hogy "elszalad", ha elmondod neki, hogy vele szeretnél életedben először szeretkezni? :-)

Én két évvel voltam nálad idősebb annak idején, és a barátom, aki 21 éves volt, annyira örült neki, amikor elmondtam neki, hogy nekem ő lesz az első, és annyira kedves és megható dolgokat mondott, hogy a nyakába borulva sírtam örömömben legalább 15 percig. :-)

2014. jún. 8. 00:12
 30/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom róla elképzelni,hogy emiatt meghátráljon de sose lehet tudni.

Nagyon aranyos a történetetek, jó ilyet olvasni. :)

2014. jún. 8. 23:21
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!