Hogyan mondjam meg egy srácnak hogy még szűz vagyok?
Egy normális srácnál ez nem gond. Sőt ami azt illeti ez inkább megtiszteltetés, kitünteted a bizalmaddal. Ezt most komolyan mondom.
Menekülni akkor menekülnek, ha azt közlöd, hogy szűz vagy és csak házasság után vagy hajlandó elveszíteni. Akkor a többség nyúlcipőt köt, ami érthető.
Ha annyira szeretitek egymást, és annyira megbízol benne, hogy vele fogsz életedben először szeretkezni, akkor szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy elmondod ezt neki, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje. :-)
Később is fontos lesz, hogy őszintén tudjatok egymással beszélni bármiről, beleértve minden olyan kérdést, ami a szexualitással kapcsolatos.
Miért "üldöznéd el" magad mellől? De most komolyan? :-)))
Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy kifejezetten örülni fog neki. Próbáld egy kicsit az ő szemszögéből nézni a kérdést:
Férfi létére is tudja, hogy egy nő életében ez milyen nagy jelentőségű, meghatározó esmény.
Szerinted milyen érzés lehet neki az a tudat, hogy hozzá vonzódz annyira, őt szereted annyira, ő érdemelte ki a bizalmadat annyira, és ő "varázsolt el" téged annyira, hogy vele akarod megélni életedben először a szeretkezés csodáját?
Nem fordulhat elő egyébként, hogy ő meg azon gondolkozik, hogy hogyan mondja el neked, hogy neki is Te leszel az első? :-)
Ezt írtad róla:
"Nagyon kedves srác,csupaszív."
El tudod képzelni róla, hogy "elszalad", ha elmondod neki, hogy vele szeretnél életedben először szeretkezni? :-)
Én két évvel voltam nálad idősebb annak idején, és a barátom, aki 21 éves volt, annyira örült neki, amikor elmondtam neki, hogy nekem ő lesz az első, és annyira kedves és megható dolgokat mondott, hogy a nyakába borulva sírtam örömömben legalább 15 percig. :-)
Nem tudom róla elképzelni,hogy emiatt meghátráljon de sose lehet tudni.
Nagyon aranyos a történetetek, jó ilyet olvasni. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!