Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam meg egy srácnak...

Hogyan mondjam meg egy srácnak hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és nem volt még olyan párkapcsolatom ahol elérkezettnek láttam volna a szexet. Mivel a velem egykorú lányok többsége már nem szűz, úgy érzem,hogy egy srác emiatt,máképp nézne rám. Attól tartok,hogy ha ezt elmondom akkor "elüldözöm" magam mellől. Van egy srác akivel nagyon jól megvagyunk, és talán ő az akiben megtudnék annyira bízni,hogy neki adjam magam, de félek hogy "elszalad" ha megtudja,hogy egy szűz lánnyal van dolga. :(

2014. máj. 17. 00:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok

én is elég gátlásos vagyok, de nem szabad, hogy ez akadályokat szabjon:)

egyébként nagyon jól fogadta, nem tett erre megjegyzéseket, nem szórakozott ezzel (gondolom ez érdekelt), aztán rátértünk arra, hogy neki milyen volt az első stb, stb..:)

2014. máj. 17. 00:30
 12/41 anonim ***** válasza:
Ha ezért ott hagy, az őt minősíti, nem téged kérdező. Mi az isten van manapság, hogy már az is gond, ha szűz egy lány? Aberrált világ.
2014. máj. 17. 00:36
 13/41 anonim ***** válasza:
78%

Nézd én srác vagyok és 21,5 évesen vesztettem el a szüzességem. Soha nem szégyelltem, így jött ki a lépés. Emiatt semmiképp nincs okod gátlásosnak lenni, sőt ez ritka, és ma szerintem dicséretes, mert azt jelenti hogy van egyéniséged és nem mész a csordával, hogy oda dobd magad az első srácnak 13 évesen a buliban, csak azért hogy felvághass a barátnőid előtt.

Most 25 éves vagyok, engem egyedül azért zavarna (és most emiatt gondolom sok piros ujjacskát fogok begyűjteni) mert ha valaki szűz, akkor abból az jön hogy nem volt még különösebben komoly kapcsolata, tehát még nem alakult ki igazán hogy mire is vágyik. Ez alatt azt értem hogy a szerelem ilyenkor még elvakít, aztán ha eloszlik a lila köd észreveszed a hibákat, és szép lassan rájössz hogy nem biztos hogy te egy ilyen srác mellett szeretnél lenni, hanem jó lenne azért még némi tapasztalat mielőtt megállapodnál végleg. Tehát nem önmagával a szüzességgel van a probléma, hanem az ebből következő (NEM szexuális) tapasztalatlanság.

Persze könnyen lehet hogy túlgondolom a dolgot, na meg ez a legrosszabb eset amit leírtam, és feltételezem hogy nem egy 7 évvel idősebb srácról van szó, hanem veled egyidősről :)

Én azért gondolkodom így, mert saját, és a környezetemben gyűjtött tapasztalatok azt mutatják hogy az első nagy tizenéves szerelmek nem tartanak örökké, és nekem 25 évesen már gondolni kell arra is hogy nem lenne jó egy 2-3-4 éves kapcsolat után 30hoz közel azért hoppon maradni, mert a barátnőm rájött hogy azért jó lenne több ízű fagyit is megkóstolni mielőtt eldönti melyik lesz a kedvence.

2014. máj. 17. 00:36
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

24 voltam, mikor először szeretkeztem. Rettenetesen féltem, hogy mit szól, ha megtudja - elmondani sem mertem, bár rögtön levágta.

Türelmes volt, biztatott, segített legyőzni a gátlásaimat, és mindig csak addig ment, amíg hagytam (igazából mindent hagytam pettingnél, mert kíváncsi voltam, de ő egyszer sem rohant le). Egy hónap járás után történt meg; az aktus végén rákérdezett, hogy milyen volt, és hogy érzem magam.

Aki ilyen miatt elhagy, azzal jobban is jársz - van, aki nem szereti a szüzeket, van, aki igen, egyénfüggő.

2014. máj. 17. 07:16
 15/41 anonim ***** válasza:
18%
Én szívesen segítenék neked! Van tapasztalatom is és szeretem a szűz lányokat beavatni.
2014. máj. 17. 11:39
 16/41 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

A srác nemsokára 20 éves, attól tartok hogy még nála tart a "mindent bele csajok" korszak, én viszont sokkal inkább nőként viselkedek még így is,h nem volt szexuális kapcsolatom.

Lehet csak én parázok rá túlságosan is a dolgokra.

2014. máj. 17. 14:46
 17/41 anonim ***** válasza:
75%

#13-as! Furcsa a felfogásod, szerintem nincs is szebb annál, ha az ember az első komoly szerelmével maradhat együtt. Én 3 éve vagyok az első komoly párommal, és eszem ágában nincs "próbálgatni". Szerintem minden emberfüggő, szabálszerűségek nincsenek. Ha valaki nem szeret téged, akkor is otthagy, ha már körbetapasztalt vagy 5 pasit.

Kedves kérdező! Teljesen természetes, hogy szűz vagy még, nagyon sokan ezt igen tiszteletreméltónak tartják, az értelmesebb pasik, ha valóban akarnak tőled valamit, nagyon nagyon örülnek ennek. Ne tarts semmitől, ha biztos vagy abban, hogy szeretnek!

Sok szerencsét! :)

22/N

2014. máj. 17. 16:43
 18/41 anonim ***** válasza:
18%

Utolsó nagyon gáz vagy! Osztod itt az észt, csak mert találtál valakit hosszú idő után aki ki tudja miért de veled maradt?! Ráadásul csak 19 évesen lett pasid, azért ez is sok mindent elárul rólad...

A 13-as pedig igenis jól látja a dolgokat.

"nincs is szebb annál, ha az ember az első komoly szerelmével maradhat együtt"

Ez meg egyenesen f...szság!

2014. máj. 18. 20:28
 19/41 anonim ***** válasza:

Ja, kérdező: Ilyenen problémázni.... Egyáltalán nem ezen fog múlni!

De tényleg nincs rosszabb mint egy 18 éves picsogós kislány!

2014. máj. 18. 20:29
 20/41 anonim ***** válasza:
49%

" nincs is szebb annál, ha az ember az első komoly szerelmével maradhat együtt"

Honnan tudod mégis ezt ilyen biztosan? Nem volt még más pasid, csak egy mintád van, és hidd el nekem hogy szép dolog vagy sem a szerelem nem tart örökké. Lehet hogy 26 évesen fogsz úgy ébredni minden egyik reggel hogy hú, már ennyi idős vagy, és neked kimaradt a bulizás, meg a tapasztalatszerzés, lehet hogy valaki mással jobb lenne a kapcsolat stb.

Akinek már 5 pasija volt az sokkal jobban tudja hogy mit keres egy férfiban. Természetesen itt értelmes nőkre gondolok, nem olyan ostobákra akik a "rossz fiúk"-at szeretik, és egymás után fél tucatszor pofára esnek, aztán sír a szájuk hogy minden férfi köcsög.

Aki értelmes az felméri hogy mi volt a rossz a korábbiakban, mi az amiből több kéne mi az amiből kevesebb, és ehhez megfelelő partnert keres, és ha például én ebbe belepasszolok, és ő is az enyémbe, akkor sokkal jobb esély van egy hosszútávú, tartós, megbízható kapcsolatra, mint egy első szerelem esetében, ahol minden még csak elképzelés alapján működik, aztán azok egy része bejön, a másik meg nem.

Nektek épp szerencsétek van, egyelőre. azért 21 évesen 3 éves kapcsolat után még messzemenő következtetéseket nem kell levonni, mert ennél sokkal hosszabb kapcsolatok mentek szét a szemem láttára az általam fentebb leírt okok miatt.

13 voltam.

2014. máj. 18. 22:46
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!