Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 éves szűz férfi vagyok,...

29 éves szűz férfi vagyok, lassan betöltöm a 30-at. Ez manapság mennyire szokásos?

Figyelt kérdés

2014. máj. 16. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés. Én meg 70 vagyok
2014. máj. 16. 23:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Miért volna kamu? Nem kellek a nőknek, ennyi. Sajnos még a munkaadóknak sem mert munkám sincs már évek óta :( Lehet ennyi volt az életem?
2014. máj. 17. 01:12
 13/17 anonim ***** válasza:
én 21 vagyok és szűz e búsulj én már az öngyilkosságot tervezgetem :(
2014. máj. 18. 00:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Manapság ez nem szokásos, vagy pedig nem szokás bevallani ebben a mai világban, de ez attól is függ, hogy ki előtt vetődik fel ez a téma. Hát, én örülnék, ha most tölteném a 30-at, és nekem sincsen normális munkám.
2014. máj. 18. 01:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még "csak" 27. Több ilyen ember van, mint hinnék legtöbben. Engem inkább a tapasztalatok hiánya zavar. Nem a szüzesség, hanem hogy nem kellettem kapcsolatra senkinek eddig, pedig több nőismerősöm volt már akivel szerettem volna. Legyünk csak barátok meg hasonlók a vége. Mindig. Az ember ebben a korban már fél, hogy mi lesz vele. Az egész dolognak van egy folyamata. Tinikorban az első bátortalan kézfogástól a randikon át a csókig stb, a párkapcsolatok hétköznapjai, aztán valahanyadik párkapcsolatból házasság és gyerek lesz. Ez lenne a normális. Én attól félek leginkább, hogy kimarad a folyamat. Hogy majd "rámtalál" egy 30éves csaj gyerekkel, akinek apapótló kell, én meg még az első igazi randimat sem mondhatom hogy megtörtént... aztán minden előzmény nélkül paff, tartsak ott, hogy apa vagyok meg minden. Óriási lelki erő kellene ehhez. Normál esetben az embernek van ideje "felkészülni", egy folyamat végén sok tanulással/tapasztalattal eljut majd a dolgokig. Igen, ez a legfélelmetesebb, hogy nem tudom vajon nem járok e így....
2014. máj. 19. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
A munka és csaj nem teljesen független dolgok, azt kell mondjam. Ne hibáztasd magad, Magyarországon alapvetően mocskos nehéz kicsit is normális munkát találni, nagyon megnehezítették az élet feltételeit, de reméljük lesz munkád. Ne add föl! Ha már van munkád, akkor jobb lesz az önbizalmad, önállóbb leszel és jobb eséllyel akad a horogra nő is! ;) Persze nem jelenti azt, hogy munka nélkül nem próbálkozhatnál...
2014. jún. 5. 08:37
 17/17 anonim válasza:

Nagyon gáz valóban -.-" csak mert a többség tízen pár évesen belógatja aztán meg egy csomó nőt vált nő után, tisztelet a kivételeknek. Szerintem jobb egy olyan férfi, akinek nem sok nője volt és igazi kapcsolatai voltak vagy még semmi se, mint egy minden nőre rámozduló...de ez az én véleményem, kinek mi..

Csöppet se gáz szerintem és remélem találsz valakit, ha még eddig nem sikerült ;)

24/l

2015. dec. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!