Nagyon korai 15 évesen elveszteni? L/15
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Még ő is szűz, de már mindketten készen állnánk rá, és nagyon kívánjuk egymást. Én csak attól félek, hogy ha valaki megtudná, r*bancnak nézne, ha 15 évesen vesztem el a szüzességem.2014. máj. 10. 15:56
1/18 Noydra válasza:
Ha felfedeztétek egymás testét és tisztában vagytok a dolgokkal, valamint bíztok egymásba, nem korai.
Nem kell tudnia róla senkinek.
Plusz ha valaki tudná is, le kell szarni mit gondol. Ennyi...
2/18 anonim válasza:
nem kell terjeszteni és senki se tudja meg
3/18 anonim válasza:
Hat a fdl ev kapcsolat nem sokat bizonyitott, es a 15 se sok, de ha ugy gkndoljatok es megtettetek a kello elokeszuleteket, akkor csinaljatok.... max megbanod meg ha majd szakitotok nagyon szar lesz, de ez az elet:D
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha ésszel csinálja az ember.
7/18 anonim válasza:
Ha már tényleg fél éve együtt vagytok nem korai,de ha most nem jön össze mert ne adj isten szakítotok,akkor ne veszítsd el egy idegennek vagy isztálytárssal,mert farok hiányod van,mert az ribis. :)
10/18 anonim válasza:
Nem! En is akkor vesztettem el. ha keszen allsz ra akkor rajta!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!