A barátommal eléggé kívánjuk egymást, de nem akarunk
még semmit. Rövid ideje vagyunk egyutt, nem akarjuk
elsietni stb. A lényeg, hogy pénteken egy kicsit be
leszünk csiccsentve, de félünk, hogy nem bírunk majd
ellenállni, tippek?
Ne csiccsentsetek be. Alkohol nélkül már nem tudja jól érezni magát az ember? Ne csak azért feküdjetek le egymással mert be vagytok rúgva, hanem mert mind a ketten akarjátok, és szeretitek egymást.
2014. máj. 7. 01:44
3/25 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, alkohol nélkül is kilehet kapcsolódni.
2014. máj. 7. 01:49
4/25 A kérdező kommentje:
Nem azért rúgunk be. Lesz egy kisebb buli, ünnepelünk, kíváncsiak vagyunk egymásra olyan állapotban is. Nem taccs részegek szeretnénk lenni... Szeretnénk elkerülni a szexet.
2014. máj. 7. 02:12
5/25 anonim válasza:
Értem, de 18 év alatt semmilyen indokkal ne igyál.
Főleg, ha egy jó bulit akarsz és még csak nem is tudod, milyen hatással van rád az ital.
Én 18 évesen ittam először egyben fél deci bort és alig bírtam ébren maradni, helyben elaludtam volna legszívesebben, lefeküdtem a padra és végig a program alatt úgy maradtam, ülni is képtelen voltam.
Ennél rosszabb következménye is lehet.
2014. máj. 7. 02:41
6/25 anonim válasza:
Na jó, most nem az ivás itt a téma, ne térjetek el a tárgytól! A kérdező tök normálisan kommunikál, nem tűnik felelőtlennek, szóval nem hinném, hogy a kioktatásotokra lenne szüksége! Na, most, hogy ezt tisztáztuk, a léééényeg! :) Azon túl, hogy iszogattok, legyen helyén az eszetek...ha úgy alakul pettingeljetek, de álljatok meg itt...hidd el, az is izgalmas lesz ha szexmentesen okoztok egymásnak örömöt...picit idősebb nálad a fiú, valószínűleg tapasztaltabb nálad, így kérd meg arra, hogy vigyázzon rád, és hagyja, hogy a te tempódban történjenek a dolgok...:)
2014. máj. 7. 04:57
7/25 anonim válasza:
Kismillió olyan dolgot tudtok csinálni egymással aminek köze nincs a szexhez... legyetek kreatívak, biztos van még 1 csomó olyan dolog amit ki szeretnétek próbálni egymással/egymáson és még nem tettétek meg.
2014. máj. 7. 07:50
8/25 anonim válasza:
Akkor szexel az ember ha kivánja a másikat. Ne társitsatok averziókat, és nem kell megideologizálni, hogy miért igen, vagy miért nem. Együtt vagytok ,szeretitek egymást, kivánjátok egymást, ennyi elég. (Védekezzetek) A szexnek igy kell(ene) működnie, nem pedig mondvacsinált szabályok szerint. (pl: mert a gyk-n egy raklap idegen totál más cipőben járva mond valamit.) Szerintem ne variáljatok. De ne piásan csináljátok, és ésszel!
2014. máj. 7. 08:29
9/25 A kérdező kommentje:
Tudom, milyen hatással van rám az alkohol, egymásra vagyunk kíváncsiak, de tényleg nem ez a lényeg.
Nem tapasztaltabb nálam a barátom, az első vagyok neki, ő is nekem. Több éve ismerjük egymást, de tényleg még csak 2 hete vagyunk együtt, ezért szerintem még a petting is korai.
Egyébként szerintem az is szerepet játszik abban, hogy nagyon akarjuk egymást, hogy picit messze lakik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!