Miért nincs orgazmusom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdést feltettek már, olvasgattam is, de annyira választ nem kaptam belőlük. 18 éves múltam, fél éve vesztettem el a szüzességem, nem tudom h ez is közre játszhat. Volt már párszor orgazmusom úgy, h a párom rásegített. De mostanában már az sem segít és ezáltal nem is élvezem. Sokat pörög az agyam,, főleg sex közben az orgazmuson lehet ez a baj!? Valami tanácsot tudtok adni?2014. máj. 1. 18:02
11/15 anonim válasza:
Bármit bármikor megtehetsz, csak mivel leírod, hogy valami nem jó, ezért ez vagy nem volt helyes, vagy szükség van szexuálpszichológusra.
12/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam tud itt valaki normális választ adni, ahelyett h lefikázzátok az embert. Kinek mi a helyes döntse el maga. De én nem egy árokparton vagy kinn a szabadban vesztettem el egy jött menttel. NEm értem mit vagytok úgy oda h nem kellett volna. Nem bántam meg, emlékezetes volt. A sex mindenkinek jár, az élvezet is.. akkor meg?
2014. máj. 3. 21:02
13/15 Dionsyia válasza:
Nézd az orgazmus sokszor tanulás kérdése, mert a tested is folyamatosan változik, ha most egyszerűen nem vagy úgy ráhangolva akkor ne erőltesd,csak rosszabb lesz. Ha elfogadod, hogy a szex orgazmus nélkül is tud szex lenni és jó lenni, akkor nem leszel annyira görcsös.
14/15 anonim válasza:
lehet hogy már nem elég neked a farka, ezért más fiukkal ki kell probálnod monjuk velem
a csajok mindig elélveznek a farkamon :D
15/15 Dionsyia válasza:
Utolsó: ha az egódon lovagolnának akkor tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!