Mért nincs orgazmusom?
Figyelt kérdés
18leszek, már nem vagyok szűz...látom hogy másoknak az van hogy pasival nem tudnak de én magamban sem.2011. ápr. 10. 19:58
1/7 anonim válasza:
Talán, mert vágysz rá. Ha szex közben azon filózol, h most vajon lesz vagy nem, akkor tuti, hogy nem lesz. Majd idővel kialakul nyugi.
2/7 anonim válasza:
Masztiz sokat, ismerd meg a testedet, ha újjal nem megy, akkor rezgős vibrátorral, amiből több fajta is van.
A párod meg azért van, hogy kényeztessen, de ha te sem tudod, hogy mi lenne a legjobb neked, akkor ő sem fogja kitalálni.
3/7 A kérdező kommentje:
nincs párom. nincs kedvem magamhoz sem nyúlni, unalmasnak találom..
2011. ápr. 10. 20:15
4/7 anonim válasza:
ez aztán az életkedv hallod!18 évesen ilyet írni..sztem soha többet ne is gondolj a szexre....nem is olyan jó az ..:)
6/7 anonim válasza:
Lehetseges,hogy a fiu aki elvette a szuzesseged,nem figyelt elegge oda rad es mostmar nem vagy oda a sexert.
Vagy pedig epp az h nem erezted az orgazmust es azert nem vagy oda erte.
Esetleg irj privatot es ha van kedved,megprobalok segiteni neten keresztul :P
7/7 anonim válasza:
Majd lesz, ha eljön az ideje. Nem mindenki egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!