Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha lefekudtem egy...

Mit tegyek ha lefekudtem egy fiuval es azutan otthagyott?

Figyelt kérdés
Nagyon nem tudok tullepni rajta, fut fat megigert, amugy regota ismertuk egymast. de o nem gondolta komolyan, es hagyta hogy en ezeket megis elhidjem.. megtortent es most le sem szar.:( 15L 23F

2014. ápr. 29. 15:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egyébként mostanában ez a divat? Mármint azt tudom, hogy úgy a jó, ha a pasi idősebb egy kicsivel...mondjuk egy két-három évvel. De mik ezek mostanában ezek a " a kislány 15 éves a pasija meg 23". Komolyan mondom a mostani velem egyidős huszon éves pasik többségét ilyen 14-15 év körüli csajokkal látni. Én elhiszem, hogy vannak párok, akik komolyan gondolják és meg is van a vonzalom, de annyira nem tudom felfogni, hogy miért nem a saját korosztályukból választanak manapság? Még ez a 3-4 éves eltérés még oké, de az a már majdnem 10 éves korkülönbség ez...kiakasztó. Ilyenkor azt nem értem, hogy az a kislány, hogy lehet ennyire buta, hogy nem veszi észre, hogy a szerelme meg a vonzalma nagy eséllyel csak egy oldalú? Hol vannak ilyenkor a szülők? Na és a barátok? Nem hiszem, hogy nincs a baráti körben legalább egy, aki megmondta volna, hogy ez így nem oké.
2014. máj. 3. 12:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Semmit, így jártál. Próbáld meg elfogadni a döntését és lépj túl rajta. Mást úgy sem tehetsz, valószínőleg így tervezte, hogy te csak egy kaland leszel nála.
2014. máj. 14. 08:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Buta voltál ez tény. De ha van eszed megleckézteted :D ha legközelebb rádír, mondd el neki hogy rossz az ágyban ez majd az egóját egy kicsit leviszi. (vagy fenyegesd meg h feljelented kiskorú megrontásáért, hogy tanuljon a szemét gané.. :D)
2014. máj. 16. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!