Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha lefekudtem egy...

Mit tegyek ha lefekudtem egy fiuval es azutan otthagyott?

Figyelt kérdés
Nagyon nem tudok tullepni rajta, fut fat megigert, amugy regota ismertuk egymast. de o nem gondolta komolyan, es hagyta hogy en ezeket megis elhidjem.. megtortent es most le sem szar.:( 15L 23F

2014. ápr. 29. 15:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Drágám, 15 éves naív kislánykènt mit vártál, mire kellesz egy 23 éves fiatal pasinak? Na látod, ezért nem való nektek még a párkapcsolat se nemhogy a szex.....éretlen, buta, naìv és alkalmatlanok vagytok még ilyen jellegű kapcsolatokra.....játszatok még mert még gyerekek vagytok, a komoly dolgokat meg hagyjátok a felnőttekre...
2014. ápr. 29. 15:54
 12/23 Naif_Hazazi ***** válasza:
67%
szerelmes lettél igen.. szerelmes vagy a szerelem gondolatába ugy hogy azt sem tudod mit jelent..
2014. ápr. 29. 15:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

hozzád képest ő idős volt.

te kis buta voltál és szerelmes, ő viszont egy agyilag visszamaradott állat.

2014. ápr. 29. 16:06
 14/23 anonim válasza:
49%
növessz agyat!
2014. ápr. 29. 17:22
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Nem nagyképűségből, de én kajak nem voltam ennyire retardált 15 évesen, pedig még csak durván 5 éve volt. Eleve nem álltam volna le ennyi idősen egy 23 évessel, nem hogy még kufircoljak is vele. Sajnos ez már életed végéig nyomasztani fog, hogy egy jelentéktelen embernek adtad oda a szüzességed, ész és tájékozottság nélkül. Meg is érdemled, csak csodálkozom, hogy hol vannak ilyenkor a szülők, vagy hol b_szták el a nevelésed. Ha megtudnám, anyád helyében én kifutnék a világból, de a falon keresztül. Remélem nem lesz ennyire hülye lányom... na mind1, te életed, mos már legalábbis tanulsz az esetből. Vagy nem.

L

2014. ápr. 29. 20:57
 16/23 A kérdező kommentje:
akkor te nem votlal szerelmes. sosem. 1 eve tart(ott)
2014. ápr. 29. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
De, képzeld, voltam már szerelmes. De nem 15 évesen egy húszon x évesbe. Tehát van egy kis különbség.
2014. ápr. 29. 21:45
 18/23 Dionsyia ***** válasza:
54%

Én 17 évesen tettem meg egy 22 évessel. Hideg fejjel átgondoltam, mi lesz ha otthagy. Semmi nem dől össze a világ. Szereztem némi tapasztalatot... hát... 5 évig együtt voltunk. Ennek ellenére mint kiderült, én szerelmeskedtem, ő meg csak kefélt... és őse akart mást. Én adtam ki az újtát, pedig ő volt az első és nagy szerelem. De be kell látni ha hibáztál.

Örülj neki, hogy még fiatal vagy és sokat nem vett el az életedből

MI t csinálj? Bőgd ki magad rendesen, aztán ha úgy tetszik csinálj egy pasi táblát és te is húzd be rá az első strigulát. Ugyanúgy lehet ő is egy strigula a te faladon. Akartad őt? Igen. Megkaptad? Igen.

Megtartani nem sikerült. És? Ha csak kefélni akart, ne is bándd...olyanok sokan vannak, bárhol találsz :D

2014. ápr. 29. 21:51
 19/23 Dionsyia ***** válasza:
44%
Bocsánat a fenti hibákért sötétben gépeltem :)
2014. ápr. 29. 21:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Hidd el, egy 23 éves srác az ég világon semmit nem akar tőled a szexen kívül. Az ilyen 8-9 évvel idősebb udvarlók a kislányokat csak maszturbációs szerként használják.
2014. máj. 2. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!