Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a csaj szűz akkor kell...

Ha a csaj szűz akkor kell nedvesíteni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 22:25
1 2 3
 11/28 dragonkalo ***** válasza:

Nedvesítsed már be könyörgöm....-.-

de inkább ne dugj még,ha ezekkel nem vagy tisztában.

2014. ápr. 28. 22:29
 12/28 A kérdező kommentje:
azért tettem fel ezt a kérdést mert segitséget kéret legyetek meg értőek
2014. ápr. 28. 22:31
 13/28 anonim válasza:
100%
nem a lányt kell nedvesiteni, hanem a farkad kell forró olajba mártani, utána majd simán befog csúszni bárhová
2014. ápr. 28. 22:33
 14/28 Noydra ***** válasza:

A gumin annyi van, hogy ne akadjon meg a csajban, mivel a gumi alapból nagyon száraz ugye.

De mi a problémád a nedvesítéssel? Kell jó sok előjáték előtte, főleg szájjal.

2014. ápr. 28. 22:35
 15/28 A kérdező kommentje:
de kapjátok már be tényleg tanácstalan vagyok ilyen téren meg tapasztalatlan aki ugy gondolja hogy értelmesen tud nekem tanácsot adni az lécci irjon nekem egy üzit
2014. ápr. 28. 22:35
 16/28 anonim válasza:
nyald ki mint Tárzán a fatálat, attól eléggé bekellene nedvesedjen
2014. ápr. 28. 22:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

De b+, nem lehetsz ekkora gyökér!

Száraz = nem élvezi.

Nedves = élvezi.

Akkor szerinted "kell" vagy "nem kell"?

2014. ápr. 28. 22:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

tudod van az úgy amikor nem értünk dolgokhoz, és azokkal általában még várunk mert tájékozódnunk kell, és nem akarunk semmit elrontani, főleg nem még nagyobb bajt okozni.

várom a következő kérdést. "hogyan kell"....... please.

2014. ápr. 28. 22:41
 19/28 anonim ***** válasza:
Figyelj, az aktust megelőző előjáték lényege pontosan az, hogy kellőképpen felizgasd a barátnődet. Simogasd, cirógasd, csókolgasd lassan, finoman, érzékien ettől valamelyest nedvesedni fog. De ez még kevés.....kènyeztesd orálisan, magyarul nyald ki, finoman először csak a csiklóját paskolgasd a nyelveddel majd nyalogasd mélyebben is és ezt akár felváltva miközben ujjazhatod is. De arra ügyelj hogy fokozatosan rakd be az ujjaidat, először csak egyet, max.kettőt javasolnék. Ha esetleg ezektől nem nedvesedik be megfelelően akkor jöhet hozzá a sikositó.....ezzel együtt elvileg nem kellene hogy gond legyen a behatolásnál :)
2014. ápr. 28. 22:44
 20/28 anonim ***** válasza:
lánytól függ, de a szűz lányok általában már egy kis tapitól benedvesednek.. :) én olyan voltam
2014. ápr. 28. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!