Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 körüli szűz csaj szerintete...

22 körüli szűz csaj szerintetek belemenne szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Elég régi ismerős lenne, és valószínű ő is szűz még.

És nem is az a típus akinél minden héten próbálkoznának.

Viszont az is valószínű, hogy ő is az a 'várok az igaziig' típus, mint én.

Viszont én már bárkivel belemennék (mármint szerelem nélkül, akár olyannal is, aki nem jön be, de azért nincs undorom tőle)

Mit javasoltok, - ha annyira kanos lennék - hogyan kérdezzek rá?

Legyek férfi :D, vagy mintha viccelnék, és ha úgy válaszol, akkor élesbe rákérdezek.

Vagy valami ilyesmit hogy 'de elveszítenék már valamit, de nincs kivel', amire már csak úgy kell néznie :D

2014. jan. 22. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá egyértelműen, veszíteni nem veszítesz semmit.
2014. jan. 22. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Semmiképpen se viccelődve, de szerintem inkább rendes kapcsolatot akarj, mert ha azt mondod neki hogy szex akkor attól 99%, hogy visszaretten és azt mondja, hogy nem. Főleg ha még szűz.

Mond azt neki, hogy szerelmes vagy belé, erre harapnak a lányok.

2014. jan. 22. 21:09
 3/5 anonim válasza:
Attól függ,ha haver csaj,akkor ez a poénból felhozod szerintem beválna.Ha ilyen "friendship never ends"-s téma,akkor finomabban puhatolózz.(bár,ha ilyen jó barátok vagytok lehet a szex csak elrontja majd.)
2014. jan. 22. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, légy férfi és ne akarj kihasználni egy lányt aki a saját bevallásod szerint is az igazira vár, hogy elveszítse. Ha annyira kanos vagy akkor keress egy könnyen kapható lányt aki szívesen elveszi a szüzességedet. Nem hiszem, hogy ez a lány azért várt volna eddig, hogy Te majd "ráfanyalodj", csak mert nincs tőle undorod és épp kéznél van.
2014. jan. 23. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Remélem van annyi esze, hogy NEM et mondd.
2014. jan. 23. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!